Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 165 συνταγές
Υλικά: 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 5 φέτες μπέικον 2 κ.σ. μουστάρδα 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτηράκι κρασί άσπρο αρετσίνωτο χυμό από 2[...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σκόρδο 4 κουτ. σούπας λάδι 2 ποτήρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κουνελι σε μεριδες 1 ποτηρι λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι χυμο απο τρια λεμονια 1 κ.σ. θυμαρι αλατι, πιπερι 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι Πλενουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι από τις πίο ωραίες εκδοχές μαγειρέματος του κουνελιού, που λίγοι ξέρουν οτι υπάρχει. Το τρώνε πού στην Κρήτη, το έκανε η γιαγιά μου και εδώ έχω βάλει τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι ελαιόλαδο 2 σκ.σκόρδο 4 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. ρίγανη Αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Χρ. Βενέρη (εφημ. ‘ΠΑΤΡΙΣ’ 17/5/11) Είναι το κάτι άλλο και πολύ διαφορετικό σε γεύση και άρωμα από τις κοινότυπες συνταγές για κουνέλι. Την εκτέλεσα και[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή 1η Κουνελάκι με μπύρα,δενδρολίβανο και μουστάρδα(από την Σύρο) Υλικά & Εκτέλεση Μπουτάκια κουνελιού σοταρισμένα,με αλάτι και πιπέρι σε λάδι.[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε το κουνέλι ή τον λαγό στιφάδο. Όμως αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και με άλλες γεύσεις. Το κουνέλι ή ο λαγός στη γάστρα με[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά: 1 κουνέλι σε κομμάτια λίγο λάδι ή βούτυρο λίγο αλεύρι 2 ποτήρια λευκό κρασί · νερό (2-3 ποτήρια) αλατοπίπερο λίγο μπαχάρι. 4 κουταλιές τριμμένο[...]
Πηγή: greekcook.grΕυριπίδης Στη Χώρα (πόλη). Στη μικρή στοά με τα εστιατόρια, στο λιμάνι. Πολύ καλή ελληνική κουζίνα, τραπεζομάντιλο, καλό σέρβις, ντόπια τυριά, νοστιμότατες[...]
Πηγή: greekcook.grΉ πως να φτιάξετε με 4 μόνο υλικά ένα φαγάκι που θα μείνει αξέχαστο σε όποιον το δοκιμάσει! Υλικά: 1 κουνέλι 1 ½ κιλό περίπου 1 φλυτζάνι τσ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]
Πηγή: caruso.grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΌταν καλώ κόσμο για φαγητό το έχω σαν αρχή να μην τους σερβίρω ποτέ το ίδιο φαγητό. Το θέμα είναι ότι καλώ συχνά οπότε πρεπει να είμαι ιδιαίτερα εφευρετική[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΟ φημισμένος Ιταλός μάγειρας Antonio Carluccio επισκέφτηκε τη Σικελία και τις περιοχές που γεννήθηκε το κρασί Μαρσάλα και φτιάχνει μια συνταγή μοναδική! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣημείωση: η σημερινή μας συνταγή περιλαμβάνει και κάποια στοιχεία ξενάγησης αφού πραγματοποιήθηκε στη γειτονική μας Βουλγαρία όπου με τη φίλη μου την Τάνια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠιάτο καθημερινό αλλά και για μια πιο ξεχωριστή περίσταση. Συγκρίνετέ το με τις « Φραγκόκοτες με λευκό σταφύλι » και αποφασίστε που θα κλίνετε ..... Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr