Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Η συνταγή αυτή της σάλτσας Barbeque είναι πολύ εύκολη αλλά και πολύ νόστιμη! Δεν περιέχει κάτι ζωικό, οπότε είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Διατηρείται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr[Περιγραφή] Μπορεί να έχει πολλά υλικά που δεν έχουμε πρόχειρα συνήθως, αλλά αξίζει τον κόπο. [Υλικά] – 1 μαρούλι – 1/3 του φλιτζανιού[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.grΥλικά (για 6 άτοµα) 1 ολόκληρο φιλέτο γαλοπούλας, γύρω στο 1 κιλό, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 καρότο, ξεφλουδισµένο, σε ροδέλες, 1 χοντρό κλωνάρι σέλινο (ή 3-4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.comΑν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου η Τοσκάνη που γνώρισα θα είχε φτάσει την θλίψη (από το σύνθλιψη), εξασφαλίζοντας[...]
Πηγή: pandespani.comΤο χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comMενού Χριστουγέννων 2016 Το μενού Χριστουγέννων 2016 ταξιδεύει σε πορεία τεθλασμένη. Βολτάρει πάνω στα νόστιμα στοιχεία απ’ τις κουζίνες της Μεσογείου κι[...]
Πηγή: pandespani.comΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΗ πιο μεγάλη της ώρα, νομίζω, είναι τώρα. Εξηγούμαι: Νόστιμες και ζηλευτές οι καλοτηγανισμένες και οι πατάτες φούρνου, όμως όσο πλησιάζουν τα τραπεζώματα της[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν αποδώσουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν... τότε πρέπει να αποδώσουμε και τη δημιουργία αυτής της πασίγνωστης σαλάτας που τη βρίσκουμε σε burgerάδικα,[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕπιτέλους δρόσισε ελαφρώς (πιο ελαφρώς δε γίνεται!) και θα μπορέσω να ανασάνω λιγάκι η άμοιρη γκαστρέντζα! Βέβαια απ' ότι ακούω αυτό το μικρό κύμα δροσούλας[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 ορεκτικά / antipasti μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με ντρέσινγκ αντζούγιας σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλια και ελιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr