ρεβυθοκεφτεδες της γιαγιας | τρουφακια με μιραντα παπαδοπουλου | πως να ξανω κρεμα βουτυρου | τηγανιτες με τυρι χωρις μαγια | οι πιο απλες και υγιεινες μπαρες | PRASINI SALATA ME ABOKATO
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις καροτο μυδια φουντιτσες λουκανικo

Βρέθηκαν 48 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

κεφτέδες σουρβάν: η κουζίνα της Θράκης alla[...]

‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή και με ιδιότυπη[...]

Πηγή: pandespani.com
Φωτιά στα κόκκινα!

Το καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Πατατοσαλάτα με αυγά | Συνταγή | Argiro.gr

500 γραμμ. πατάτες βρασμένες 12 αυγά βραστά κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 6 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο και[...]

Πηγή: argiro.gr
Τσάτνεϊ Μήλου Γλυκοπικάντικο

Chutney ή Chatni είναι μια σάλτσα από τις Κουζίνες της Ινδίας και η οποία μπορεί να ποικίλλει… Ένα παρακλάδι της ρίζωσε στην Αγγλο-ινδική κουζίνα για να[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Πιπεράτο χοιρινό στον φούρνο με κόκκινο κρασί

Μία φανταστική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 1 ώρα[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΝΦΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ♦♦ POMODORINI CONFIT[...]

ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΝΦΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ Πρίν λίγες ημέρες βρήκα ντοματίνια σε πολύ καλή τιμή και αγόρασα περίπου 2 κιλά. Ηξερα ακριβώς τι θα τα κάνω, τα ντοματίνια κονφί τα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Γευστικές αναμνήσεις: το οικογενειακό μας[...]

Για την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας. Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Οι top 10 κουζίνες με τη μεγαλύτερη ζήτηση[...]

Το φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 ♦♦ MENU FESTIVO[...]

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ας γνωρίσουμε και  ας αγαπήσουμε τις μπάμιες

Η μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Το Χριστόψωμο και τα εννιά φαγητά

Για την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μόνοι ετοιμάζουμε πράσινες ελιές

Ξεχάστε τις δεκάδες αλλαγές νερού, τα σουρώματα και τις λεκάνες που αχρηστεύουν τον πάγκο της κουζίνας. Οι πράσινες ελιές - που θα βρείτε να πουλιούνται στη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σνίτσελ με σάλτσα Ταρτάρ

Nόστιμο και εύκολο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές στήθος κοτόπουλου αλεύρι[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Ας γνωρίσουμε και  ας αγαπήσουμε τις μπάμιες

Η μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Μοσχάρι στρόγγανοφ

500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο* κομμένο σε λε­πτές λωρίδες πάχους 1/2 εκ. 2 κουτ. σούπας αλεύρι 50 ml ελαιόλαδο 200 ml ζωμός κότας ή λαχανικών 200 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πατέ ντοματοπιπεριάς

Κατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Άρωμα Ινδίας

Λατρεύουμε την ινδική κουζίνα. Ετσι λοιπόν πήγαμε στο ινδικό εστιατόριο στη Τζέντα που λέγεται "Taj Mahal" - καμία σχέση με το ομώνυμο γνωστό μνημείο που[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κουρκουμάς, Η Χρυσή Ρίζα!

Η κιτρινόριζα, κουρκουμάς ή κουρκούμη είναι μια φυσική ρίζα, η οποία όταν αποξηρανθεί και αλεστεί μας δίνει ένα υπέροχο καρύκευμα, με το χαρακτηριστικό[...]

Πηγή: funkycook.gr
Έτοιμες Σάλτσες και η Χρήση τους

 Οι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]

Πηγή: funkycook.gr
Μπριζόλες µοσχαρίσιες µε σάλτσα λαδορίγανης

Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μπριζόλες με σάλτσα charcutiere

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

1 ψαρονέφρι PORKY 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά FARMER REPUBLIC 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι FARMER[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα[...]

2/3/17 Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος για γρήγορο και νόστιμο φαγάκι χωρίς να λερώσουμε πολλά σκεύη. Η συνταγή μας σήμερα είναι και[...]

Πηγή: zannetcooks.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy