Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Οι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤη συνταγή μου την έδωσε μια Κρητικιά γιαγιάκα δεινή μαγείρισσα! Το δοκίμασα σε Κρητικά γλέντια κατα τη διάρκεια καλοκαιρινών μου διακοπών πριν μερικά χρόνια,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια διαφορετική ανάρτηση. Ένα παιχνίδι γεύσεων στο οποίο με προσκάλεσε η Σκοτεινούλα απο το μπλόγκ Μυστήρια απο τη σκοτεινή κουζίνα . Μας ζήτησε την καταγραφή[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΓΙΟYΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΡΥ Γιουβαρλάκια απο το τουρκικό yuvarlak köfte , που σημαίνει στρογγυλά κεφτεδάκια. Στην τούρκικη κουζίνα, τα γιουβαρλάκια σε σούπα, όπως τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ -500γρ κιμα χοιρινο -500γρ κιμα μοσχαρισιο -2 αυγα -1κρεμμυδι μετριο ξερο στον τριφτη -2 κρεμμυδακια φεσκα ψιλοκομμενα -2κ.σ μαιδανο ψιλοκομμενο -1 κ.σ[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΗ μόδα της γλυκιάς βασιλόπιτας με την μορφή που την ξέρουμε σήμερα στα χωριά της Ηπείρου ήρθε την δεκαετία του ᾽80. Το έθιμο όμως της πρωτοχρονιάτικης πίτας[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 150 γρ. χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 ml μαυροδάφνη 400 ml ζωμό κοτόπουλο 700 ml νερό 2 φλ. ρύζι Καρολίνα 130 γρ. κάστανα[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΜια κλασσική γεύση. Φτάνει για μια γαλοπούλα μέτρια, γύρω στα 4-5 κιλά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, διπλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝτολμαδάκια με κιμά (με φρέσκα αμπελόφυλλα) Υλικά 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (1/2 κ. μοσχαρίσιο και 1/2 κ. χοιρινό) 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 μεγάλα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr11/2 κιλό αρνάκι η κατσικάκι η κοτόπουλο 50 ml ελαιόλαδο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. ρύζι καρολίνα 3-4 αβγά χτυπημένα 2 κ.σ. βούτυρο 2-3 χωριάτικα φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνα μαμαδίστικο πιάτο με γευστικό ζουμάκι για βουτιές! Υλικά για 4 άτομα: 1 άσπρο λάχανο μικρού μεγέθους κομμένο σε κομμάτια 2 κούπες ρύζι καρολίνα 1 ξερό[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΓαμοπίλαφο το δοκίμασα την πρώτη φορά που κατέβηκα στην Κρήτη σε συγγενείς της πεθεράς μου και πραγματικά είχα να λέω για την γεύση του! Κατόπιν το έφαγα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr