Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 446 συνταγές
Κρεατόσουπα με κριθαράκι, Κρεατόσουπα για μωρά, 2 σε 1 κρεατόσουπα από μάγουλο, αρωματισμένη με κάρδαμο, Η ονειρεμένη κρεατόσουπα του αρμένη συμφοιτητή μου (Bozbash soup) συνταγή από ggr, Κρεατόσουπα με κρουτόν, Κρεατόσουπα με λαχανικά για δίαιτα! - dietrecipes.gr - Συνταγές για δίαιτες!
ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη χοιρινή πανσέτα 1,4 κιλά Χοιρινή πανσέτα, χωρίς κόκκαλο και δέρμα 60 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Πελτές ντομάτας 200 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤώρα που την έχω δει θα σας γελάσω ...και δεν το θέλω.... Αφού τα έχω κάνει λίγο αχταρμά στα τετράδιά μου...τότε απλά κατέγραφα ότι μου έκανε κλικ, ούτε πηγή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μαζεύει γύρω του την οικογένεια αλλά και τους φίλους μας. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούν μαζί πρόσωπα αγαπημένα και παρέα να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜοσχαράκι με μανιτάρια και μαυροδάφνη μαγειρευτό, πεντανόστιμο και γρήγορο!! Γίνεται ιδανικά και με κοτόπουλο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι χωρίς κόκκαλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (8 μερίδες) : 1,5 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους 3 εκ. Για το πανάρισμα: 30 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. αλάτι 3 κουταλιές κορνφλάουρ 6-8 κουταλιές ζωμός[...]
Πηγή: yumyum.grΝουα λεμονάτο με καρότα και πατάτες !! Υλικά * 1 κιλό μοσχαρίσιο νουα 1 μεγάλο κομμάτι * 50 γρ. ελαιόλαδο * 350 γρ. κρεμμύδι ξερό, σε μεγάλα κομμάτια * 400 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]
Πηγή: caruso.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία μοναδική τηγανιά που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Αλέξανδρος Παπανδρέου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, ψήσιμο περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 5 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό 4-5 κλαδάκια δεντρολίβανο από τη γλάστρα (εδώ δεν μπαίνει ξερό) 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο φέτες 2 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί» της alfa 150 γρ. βούτυρο Ηπείρου λιωμένο 1 κοτόπουλο (κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής) 500 γρ. χοιρινό κρέας χωρίς πολύ λίπος[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 250 γρ μανιτάρια πλευρώτους (πλυμμένα και στραγγισμένα) 1 κούπα αλεύρι της αρεσκείας σας (προτιμήστε φαρίνα) 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει 2 κούπες[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 800 γρ. φιλέτο Γαλοπούλα 4 μικρά ξερά Κρεμμυδάκι(α) 2 (κροκάδια) Αυγό(ά) 2 κουτ. σουπ. ψιλοκομμένος Μαϊντανός Αλάτι Πιπέρι Τρόπος παρασκευής Αλέστε τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή ελιά) σε μπουκιές 2 καρότα σε χονδρές ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.com« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.gr