Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 635 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή ελιά) σε μπουκιές 2 καρότα σε χονδρές ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα κιμά 30 γρ. Ελαιόλαδο 160 γρ. Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 20 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 450 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 90 γρ. Κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cook