Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 843 συνταγές
Γεμιστή γαλοπούλα "Μαμάς".Τη συνταγή την αφιερώνω στη φίλη μου και κουμπάρα μου Μαίρη από τη Λυκόβρηση., Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας με σάλτσα κρασιού, Βέφα Αλεξιάδου: Στήθος γαλοπούλας γεμιστό, Γεμιστή γαλοπούλα, Σνίτσελ γαλοπούλας γεμιστά με σπανάκι, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ
ΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό κουνέλι 600 γρ. Κουνέλι, τα πίσω πόδια 80 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 25 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. Ζωμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ φίλη του blog μας, η Mary , μας στέλνει την συνταγή της για γκιούλμπασι, η οποία όπως μας εξομολογείται κάνει θραύση όποτε την σερβίρει. Την συνταγή αυτή η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΆλλη μια συνταγή από τα αστερολιλά αγαπημένη και δοκιμασμένη! ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κιμάς ανάμεικτος χοιρινός και μοσχαρίσιος 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη 1 φλιτζανάκι[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr6 φέτες από ψωμί του τοστ (η κανονικό), αφαιρούμε το εξωτερικό και κρατάμε τη ψίχα. 60 γρ βούτυρο ή λίγο ελαιόλαδο 250 γρ συκώτι από κοτόπουλο, καθαρισμένο 3[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑναρτήθηκε στις 04/10/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινές μπριζόλες σε πεντανόστιμη κρεμώδη σάλτσα Ένα πεντανόστιμο, πλήρες και χορταστικό[...]
Πηγή: sintayes.grΑπό τότε που πρωτοφάγαμε με την Fyllosophie τη συνταγή μου για αρνάκι στον φούρνο (που είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στο pandespani), μου έλεγε ότι της αρέσει[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 2 άτομα: 4 μπριζολάκια μοσχαρίσια χωρίς κόκκαλο 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 ποτήρι ζωμό κότας 1/2 ποτήρι κρασί λευκό 2 κ.σ. παρμεζάνα (ή άλλο[...]
Πηγή: easykuzina.grΓια τον κιμά 100 ml ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ. χοιρινό κιμά 350-400 γρ. ψωμί του τοστ 100 ml γάλα 3,5% λιπαρά 2 αυγά αλάτι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για την τηγανιά 200 γρ. λουκάνικο χωριάτικο σε φέτες 650 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο σε κομματάκια 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 και 40 γρ. ξύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜε το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας,[...]
Πηγή: caruso.grΌχι, φωτογραφία δεν έχω γιατί μας πρόλαβαν οι εξελίξεις... δηλαδή το φαγοπότι και η αλλαγή της ώρας! Πρωτοχρονιά και τα πιάτα πρέπει να είναι άκρως[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια τον πουρέ 1 κιλό πατάτες 50 γρ. βούτυρο αλάτι πιπέρι 150 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά Για τα κρεμμύδια 4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 πρέζες[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200γρ κιμά 3 κ. της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κ. της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κ. της σούπας ψιλοκομμένο πράσο πελτές ντομάτας ψιλοκομμένη φρέσκια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα κλασσικό πιάτο όλο νοστιμιά! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 24 κανελόνια 2 φλιτζάνια απλή σάλτσα(2[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη χοιρινή πανσέτα 1,4 κιλά Χοιρινή πανσέτα, χωρίς κόκκαλο και δέρμα 60 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Πελτές ντομάτας 200 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cook