Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Τον τελευταίο καιρό, ασχολούμαι συνέχεια κυρίως με γλυκά... μου έχει "βγεί" όλη η γλυκομανία... έτσι σκέφτηκα σήμερα να παρουσιάσω ένα φαγητό ντόπιο της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια μέρα είχα κεφτεδάκια περίσσευμα και δεν ήξερα τι να τα κάνω! Τα έκανα τελικά με ρεβύθια και όλοι τα έφαγαν με ευχαρίστηση! Είναι ένα πιάτο με ωραίες[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΓια τα κεφτεδάκια:: 500 γραμ. κιμά μοσχάρι 1 κρεμμύδι ξερό πολτοποιημένο 3 κουτ.σούπας φρυγανιά τριμμένη 1 κουτ.γλυκού μίγμα μπαχαρικών για κεφτέδες ½[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 500 γρ. ρεβύθια 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η Κουμπάρα Εύη ξαναχτυπά με μια συνταγή βόμβα!!!!!!!!! Υλικά: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο περασμένο μια φορά 500 γρ.ρεβύθια 2 κρεμμύδια σε φέτες 2 σκ.σκόρδο 1[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr