παγωτο με μορφατ | σμουθι | ταραμοκεφτεδες πετρετζικης | σαλτσα σογιας πως φτιαχνεται | συνταγη για σαλιγκαρια αργυρω | αυγοκουλουρα πασχαλινα | γλασο νηστισιμο με κακαο | μπισκοτα με μελι για παιδια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ινδοκαρυδο πενες

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κεφτεδάκια με κρεμμύδια ή πασά κεφτέ... ένα[...]

Τον τελευταίο καιρό, ασχολούμαι συνέχεια κυρίως με γλυκά... μου έχει "βγεί" όλη η γλυκομανία... έτσι σκέφτηκα σήμερα να παρουσιάσω ένα φαγητό ντόπιο της[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Ρεβίθια κοκκινιστά με κεφτεδάκια

Μια μέρα είχα κεφτεδάκια περίσσευμα και δεν ήξερα τι να τα κάνω! Τα έκανα τελικά με ρεβύθια και όλοι τα έφαγαν με ευχαρίστηση! Είναι ένα πιάτο με ωραίες[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

Αν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr
Ρεβίθια κοκκινιστά με κεφτεδάκια

Για τα κεφτεδάκια:: 500 γραμ. κιμά μοσχάρι 1 κρεμμύδι ξερό πολτοποιημένο 3 κουτ.σούπας φρυγανιά τριμμένη 1 κουτ.γλυκού μίγμα μπαχαρικών για κεφτέδες ½[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Ρεβυθάδα με κιμά

Υλικά: 500 γρ. ρεβύθια 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]

Πηγή: sintagesmamas.com/
Ρεβίθια με κιμά της Κουμπάρας

Η Κουμπάρα Εύη ξαναχτυπά με μια συνταγή βόμβα!!!!!!!!! Υλικά: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο περασμένο μια φορά 500 γρ.ρεβύθια 2 κρεμμύδια σε φέτες 2 σκ.σκόρδο 1[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Ιδέες και λύσεις στη μαγειρική

1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy