Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Η συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν γινόταν πάντα έτσι την Τσικνοπέμπτη. Δεν κλείναμε τραπέζι μόνο και μόνο για να φάμε έξω. Πηγαίναμε συγκεκριμένα για κοψίδια. Σε κάποια απόμακρη γειτονιά.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κιλό χοιρινό (χωρίς κόκκαλο) σε μερίδες 3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες 10 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 1/4 φλιτζανιού σέλινο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: sidages.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κιλό παϊδάκια χοιρινά Μαρινάδα 1/2 κούπα πετιμέζι 1 κουταλάκι αλάτι 1 σκελίδα πολτοποιημένο σκόρδο 1 κουταλάκι πάπρικα 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr4 κιλά χοιρινό ξεκοκκαλισμένο από σπάλα 2 κιλά πατάτες αλάτι Μαρινάδα 1 ποτήρι νερού μαυροδάφνη 1 κύβο κνορ σάλτσα για ψητό 4 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.γ. μέλι 4[...]
Πηγή: cooktherapy.gr4 χοιρινές μπριζόλες από λαιμό (αυτές που έχουν και κόκκαλο) 1κρεμμύδι 2 γουλίτσες σκόρδο ελαιόλαδο 1 ποτηράκι κρασί λευκό 2 κ.σ. μουστάρδα 1/2 κουτί πουμαρό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τον κόκορα 1 κόκορας περίπου 2 κιλά 1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κοτόπολο εμπορίου 150 γραμμάρια βούτυρο 1 κρεμμύδι ξερό[...]
Πηγή: sidagi.grΣτην εποχή τους κυδώνια πετιμέζι, οπότε είπαμε να φάμε ένα σοφιγάδο. Το φαγητό έλκει την καταγωγή του από τη Λευκάδα, το έχω δει πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕύκολη μαρινάτα με μυρωδικά και λαχανικά, που νοστιμίζει το κρέας και το κάνει μαλακό και τρυφερό. Συνήθως την χρησιμοποιώ για το χοιρινό, το μοσχάρι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 8 άτομα 1 χοιρινό μπριζολίκι γύρω στα 2 ½ κιλά ολόκληρο για τη μαρινάδα 1 λίτρο κόκκινο κρασί 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ ιντερνετική επικοινωνία αποκαταστάθηκε, αλλά εγώ εξακολουθώ να είμαι λίιιιγο πιο μακριά από το σπίτι και να έχω γίνει...ζελέ! Α ναι! Έχω πήξει, δεν το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grBianca Nero Η συνταγή είναι συνδυασμός 2 συνταγών (τσιγγάνικο ψαρονέφρι και κότσι στον φούρνο που είδα στο διαδίκτυο) Η βασική συνταγή είναι ΕΔΩ αλλά τα δικά[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΧοιρινό ρολό γεμιστό καραμελωμενο με υπέροχη σάλτσα που θα λατρέψετε... Πρέπει να το φτιάξετε οπωσδήποτε!!! ΨΉΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ ΠΕΡΊΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ 1.45 ΥΛΙΚΑ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού κρέατος μεταμορφώνεται σε ζουμερό ρολάκι, γεμιστό με φρούτα και σερβίρεται με μια ξεχωριστή σαλάτα ντρεσαρισμένη με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια γιορτινή συνταγή... Υλικά: 1 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι σε φέτες 200 ml λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για την σάλτσα: 100ml λευκό κρασί 2 κ.σ. μουστάρδα αλάτι[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grMUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ) Το mualle (μουαλέ) είναι ενα ιδιαίτερα εύγευστο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Ασυνήθιστο πάντρεμα της μελιτζάνας με τις φακές,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr