Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Στην εποχή τους κυδώνια πετιμέζι, οπότε είπαμε να φάμε ένα σοφιγάδο. Το φαγητό έλκει την καταγωγή του από τη Λευκάδα, το έχω δει πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή τηλεόρασης και το φτιάχνω πάντα στην εποχή των κυδωνιών. Τα υλικά που χρειάστηκα για 4 μερίδες 1 κιλό μοσχάρι κατάλληλο για κατσα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο asproylas.blogspot.gr