Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Μία συνταγή που μόνο η μυρωδιά της αναστατώνει τις αισθήσεις. Ελπίζω να το απολαύσετε! Υλικά 2 κρεμμύδια , 1 κομμένο σε λεπτές φέτες και ένα ψιλοκομμένο 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη ζύμη 400 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 4 αυγά 4 κουτ. σούπας νερό 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για τη γέμιση 250 γρ. φρέσκο σπανάκι, καθαρισμένο 50 γρ. μπέικον,[...]
Πηγή: gastronomos.grΌταν επισκέπτεσαι την μεσαιωνική πόλη Μπρουζ, έχεις την αίσθηση ότι πήγες για ύπνο και ξύπνησες μέσα σ' ένα παραμύθι. Την ερωτεύτηκα τρελά και παλαβά. Τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grTo μοσχάρι bourguignon με τη λεπτη φίνα γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 170 γρ. μπέικον (κομμάτι οχι φέτες) 1 κ.σ. λάδι 1400 γρ. Μοσχάρι κυλότο (κομμενο σε μικρες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνα ορεκτικό για όλες τις ώρες από τον Chef Χρήστο Τζιέρα Ημέρα προβολής 03/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 150 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι καταπληκτικό πιάτο. Ιδανικό για κρύες νυχτιές δίπλα στο τζάκι. Πρέπει να εξοπλιστούμε..... χειμώνας έρχετε και ... πρέπει να αξιοποιηθεί!!!!! Η συνταγή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 ολόκληρο Αρνίσιο μπούτι 4 σκελ. λιωμένες Σκόρδο 5 λεμόνια Χυμός λεμονιού 5 κουτ. Ξύδι 1 κουτ. Κύμινο 1 κουτ. Αλάτι 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 200 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΣε κάθε γιορτινό τραπέζι, πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα μαλακό μοσχάρι, που ψήθηκε πολλές ώρες στο φούρνο μέσα σε καλό κρασί. Αυτό το πιάτο είναι το γνωστό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ δικός μου – ή μάλλον της γιαγιάς μου- ο τρόπος… Όχι δεν είναι bolognese . Δεν έχει καρότα, σέλινο, μπέικον, δάφνες και πολλά μπαχάρια. Είναι η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 1 κιλό κιμά χοιρινό και βοδινό (σε όσους αρέσει βάλτε και αρνί, ταιριάζει πολύ) 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα (βάλτε μπόλικο, απαραίτητο) ½ ματσάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΤο Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΜια συνταγή απ' τα παλιά. Μια φορά θαρρώ πως τις έχω κάνει πριν από πάρα πολλά χρόνια (χωρίς τις πίκλες βέβαια!). Το κάρυ το έχω για ινδικό μπαχαρικό (και[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚοκκινιστές πατάτες με λουκάνικα χωριάτικα Υλικά 1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες. 10 πατάτες κομμένες σε μεσαία κομμάτια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr