Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Απολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1 1/2 μπούτι μοσχαρίσιο 2 κιλά κρασί μπρούσκο μαύρο 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 500 γρ. τομάτες τριμμένες 2 σκελίδες σκόρδο λάδι, 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του, το κουνέλι alla Ligure είναι ένα δεύτερο πιάτο τυπικό της περιοχής της Λιγκούρια ( Liguria ), αλλά πλέον είναι πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα, η φίλη μου η Edvige μού είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπάρχει μία παρόμοια[...]
Πηγή: bostanistas.gr50 % χοιρινό σπάλα + 50% μοσχάρι σπάλα ή ελιά1000 γρ. 140 ml κόκκινο κρασί (Μπρούσκο) 19 γρ. αλάτι 2,2 γρ. prague powder#1 4 γρ. άσπρο πιπέρι 3,5 γρ. κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν από 10 χρόνια τέτοια εποχή ξεκίνησα δειλά-δειλά το blog αυτό με σκοπό να μοιράζομαι τις συνταγές που μου αρέσουν με όσους θα είχαν διάθεση να τις[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαλή σας μέρα! Η Πρωτοχρονιά έφτασε σχεδόν και σίγουρα η οργάνωση του τραπεζιού της παραμονής αλλά και του πρώτου γεύματος της χρονιάς είναι απαραίτητη για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚάθε φθινόπωρο τρώγαμε το παραδοσιακό φαγητό της οικογενειακής πατρίδας , της Ανατολικής Ρωμυλίας, τώρα μέρος της Βουλγαρίας. Ήταν το χοιρινό με κυδώνια, που[...]
Πηγή: bostanistas.grMπρουσκέτες καρπάτσιο μοσχάρι με μαγιονέζα ουασάμπι: Το βοδινό ταιριάζει εξαιρετικά με την πράσινη μουστάρδα από ντάικον, το γνωστό πλέον ουασάμπι των σούσι.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή σας μέρα! Η Πρωτοχρονιά έφτασε σχεδόν και σίγουρα η οργάνωση του τραπεζιού της παραμονής αλλά και του πρώτου γεύματος της χρονιάς είναι απαραίτητη για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά συνταγής συκωταριά: 1 από αρνί ή κατσίκι μπόλιες: 2 (μπόλια είναι η πέτσα που σκεπάζει το αρνί) κρεμμύδια φρέσκα: 500 γρ. άνηθος: 1 ματσάκι δυόσμος: 2-3[...]
Πηγή: icookgreek.comΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚλασσικό και αγαπημένο πιάτο το στιφάδο. Ειδικά αν μαγειρευτεί με λαγό, κουνέλι η μοσχάρι γίνεται πεντανόστιμο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr