Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Υλικά μοσχάρι: 1 κιλό κιλότο, κομμένο σε φέτες κρασί λευκό: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη: 1 κουταλάκι του γλυκού πράσινο πιπέρι: 15 κόκκους κρεμμύδι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ καρδιά του κιλότου είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση αντί των ακριβών στέικ. Ζητάμε από τον χασάπη να μας καθαρίσει καλά το κρέας και να το κόψει σε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία σπιτική συνταγή για όλη την οικογένεια. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4-6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10 λεπτά, μαγείρεμα 3 ώρες.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜοσχάρι σοφρίτο Υλικά 1 κιλό μοσχάρι κιλότο σε φέτες λίγο χτυπημένο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 8 σκ. σκόρδο κομμένες σε φετάκια 1 κ.σ βούτυρο 1/2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι τας κεμπάπ Μοσχαράκι “τας κεμπάπ”. Μια εύκολη και απλή συνταγή για ένα πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΣτα 19 μου, φοιτήτρια ούσα, άρχισα να εργάζομαι στην εφημερίδα Μεσημβρινή, στο 10 της οδού Πανεπιστημίου. Δυο βήματα πιο πέρα, στην οδό Κριεζώτου,[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα παραδοσιακό και διάσημο πιάτο της ελληνικής κουζίνας που παραδόξως δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα είναι το κερκυραϊκό σοφρίτο, που στη διάλεκτο των[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ πιο έξυπνος τρόπος να έχεις κομμάτια κρέας σκέτο γλύκισμα; Να τα μαγειρέψεις σε χυμό πορτοκαλιού που θα προσφέρουν εκτός των άλλων και απίθανο άρωμα στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜιας και είμαστε πλεον στο καλοκαίρι, σκεφτηκα να αναρτησω διάφορες τοπικές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, να προβάλουμε λίγο την ομορφιά και τις γεύσεις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΜια μυρωδιά!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κ.σ. αλεύρι (ή κορν φλάουρ) 1/3 φλ. τσαγιού μαγειρικό λίπος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιατί τα παραδοσιακά πιάτα έχουν πάντα άλλη αξία... γιουβετσάκι όπως το έφτιαχνε η μαμά! Τότε που μύριζε όλο το σπίτι ντομάτα, κρεμμυδάκι και σκόρδο να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚρεατόπιτες !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. βούτυρο μαλακό 8 κ.σ. κρύο νερό ½ κ.γ. αλάτι !ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κλωναράκια σέλινου[...]
Πηγή: greekouzina.grΈνα νόστιμο ,εύκολο και γρήγορο φαγητό που μπορεί να γίνει με μπριζόλες λεπτές χωρίς κόκκαλο, αλλά και με φιλετίνια μοσχαρίσιου κρέατος. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr2 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ (από κιλότο/ τρανς) 2 αυγά αλεύρι φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα Υλικά (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι σε μπουκιές αλατισμένο και αλευρωμένο με 2 - 3 κ.σούπας αλεύρι 2 μεσαία κρεμμύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜου αρέσει να δοκιμάζω παραδοσιακές συνταγές από άλλα μέρη. Μου αρέσει που τα διάφορα μέρη της Ελλάδας κρατάνε τα έθιμά τους και τις παραδόσεις τους στη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr