Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τον χοιρινό λαιμό 500 γρ. Μπριζόλες χοιρινές λαιμού (2τμχ) 40 γρ. Ελαιόλαδο 2 Σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες 50 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φρέσκια σφολιάτα 150 γρ. λουκάνικα 2 πράσα 15 φύλλα φασκόμηλου Ξύσμα και χυμό λεμονιού 250 γρ. κατσικίσιο τυρί Θυμάρι 1 πρέζα ζάχαρη Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σιδηροπενική αναιμία αποτελεί ένα πρόβλημα της εποχής μας και είναι πιο συχνή στις γυναίκες. Μπορεί να εμφανιστεί για πολλούς λόγους αλλά οι κυριότεροι είναι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 09/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά σνίτσελ με προσούτο, ντομάτα και τυρί τσένταρ Γρήγορα και πεντανόστιμα σνίτσελ με[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 24/12/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μελωμένα κότσια στη λαδόκολα Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο, εύκολο και[...]
Πηγή: sintayes.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grυλικά 3-4 γλυκοπατάτες 300γρ λουκάνικο 3-4 πράσα 1 κουταλάκι φασκόμηλο 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1 κουταλιά ελαιόλαδο μία πρέζα αλάτι 200γρ γιαούρτι παρμεζάνα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΈνα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά : 1 κομμάτι μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλο, γύρω στα 1,5-2 κιλά 250 γραμμάρια κεφαλοτύρι ή όποιο τυρί μας αρέσει σε μπαστουνάκια 3-4 σκελίδες σκόρδο (ή[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (4-5) : 350 γρ. μακαρονάκι ή βίδες 500 γρ. χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 6 λεπτές φέτες προσούτο 1 μικρή χούφτα από φρέσκα φύλλα βασιλικού 1 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.grΥΛΙΚΑ Για το ρολό 250 γρ. ψωμί τοστ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 5 αυγά (βρασμένα) 1 αυγό ωμό 3 κ.γ. αλάτι 4 σκ. σκόρδο 2 κ.γ θυμάρι (1+1) 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤι πιο ωραίο να κάνουμε τραπέζι στους αγαπημένους μας και να σερβίρουμε από ένα πουγκάκι τέτοιο στον καθένα. ΄Οχι μόνο εμφανισιακό , αλλά θα μουγκρίζουν[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grκολοκύθα συνταγές – halloween Με εξαίρεση τον τρόμο της ανασφάλειας που η αραχνιασμένη όραση της πολιτικής υφαίνει πλέκοντας παρανοϊκούς ιστούς γύρω απ’ τους[...]
Πηγή: pandespani.com