Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 186 συνταγές
Το έφτιαξα σήμερα...και είναι δική μου συνταγή. Δεν ήθελα να φάμε κρέας... Με ότι είχα στο ψυγείο μαγείρεψα και να μια διαφορετίκη να το πω, εναλλακτική να το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 1 1\2 μοσχαρι 1κρεμμυδι 1σκελιδα σκορδο αντε και 2 ... 1-2 καροτα 1 κιλο ντοματες 1φλυτζανι κρασι ασπρο[ρετσινα] 1 λιτρο ζεστο νερο αλατοπιπερο 1 κ σ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ,Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ.! ΥΛΙΚΑ 1κιλο γιδα 1 φυλλο δαφνη να[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜινεστρόνε α λα Efi White Tiger … . για γιατρειά αλλά και τόνωση! Η διαδικτυακή μου φίλη Έφη πριν αρκετό καιρό μου είχε δώσει μια θαυματουργή συνταγή[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑυτή η συνταγή είναι της γνωστής Μαρίκας (Μητσοτάκη) και την είχα βρει σε ένα περιοδικό. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό κριθαράκι 1/2 μπουκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕποχικό και παραδοσιακό φαγητό με επιλογή ενός διαφορετικού αλλά πεντανόστιμου κρέατος. Τι χρειαζόμαστε: 2 ή 3 κιλά τράγο ή βεργάδι ή γίδα κατά προτίμηση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ωραίο, μαμαδίστικο καθημερινό φαγητό για όλη την οικογένεια. Υλικά: 700 γρ. μοσχαράκι 1 φλ. κριθαράκι 1/2 κρεμμύδι ξερό 1/3 φλ. λάδι 1[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜοσχαράκι κοκκινιστό γιουβέτσι στο φούρνο είναι σαν να λέμε Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια. Ένα απ’ τα απόλυτα comfort foods της ελληνικής κουζίνας, το[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comκεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]
Πηγή: pandespani.comphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΈνα κλασσικό πιάτο που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους είναι το γκιουβέτσι και ιδιαίτερα όταν ψήνεται και σερβίρεται σε πήλινο μπολάκι επειδή τότε είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr