Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Η νηστεία είναι μια περίοδος όπου πολλοί απέχουν από την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Η αποχή από το κρέας δεν προκαλεί κάποια βλάβη στον οργανισμό[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθούν να «παγώσουμε» το χρόνο, ενώ παρέχουν εξαιρετική χρησιμότητα στο δέρμα μας: Ανανάς Στο νωπό ανανά συναντάμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ νηστεία είναι μια περίοδος όπου πολλοί απέχουν από την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Η αποχή από το κρέας δεν προκαλεί κάποια βλάβη στον οργανισμό[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grTA AIPETIKA Το e -Περιοδικό , με τις Αιρετικές απόψεις , τις σκληρές αλήθειες για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤι είναι ο υποθυρεοειδισμός, τι τον προκαλεί, ποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν την ασθένεια, ποιες οι ενδείξεις του προβλήματος, ποια η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτή η σαλάτα είναι ροζ. Τα παντζάρια χρωματίζουν όλα τα υλικά ακόμη και τα καρότα. Είναι όμως, πάρα πολύ νόστιμη και χορταστική. Το κατσικίσιο τυρί, λόγω της[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Για 2-3 άτομα) 2 φλ. λαχανίδα (Kale), χοντροκομμένη, 3 φλ. σπανάκι (τα φύλλα) χοντροκομμένα, 2 φλ. κοτόπουλο κομμένο σε κύβους, 1 κύβο ζωμό λαχανικών,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]
Πηγή: caruso.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 4 φιλέτα μοσχάρι (450-500 γρ συνολικά) 450 γρ γλυκοπατάτες 2 σκέλιδες σκόρδο 1/4 κγ κουρκουμά 1/4 κγ κόκκινο πιπέρι (γλυκό ή ελάχιστα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr