Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
Κατσικάκι με κάπαρη , Κατσικάκι στη γάστρα με κρεμμύδια και κρούστα από βορειοαφρικανικά μπαχαρικά και γιαούρτι, Κατσικάκι κατσαρόλας σε λευκό κρασί με κάπαρη, ελιές & κρεμμυδάκια | Caruso.gr, Κατσικάκι με Αλιβάρβαρα – Young Goat with Wild Chicory, Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο (video-συνταγή) | Caruso.gr, Κατσικάκι με χόρτα και μυρωδικά
Κατσικάκι φρικασέ με άγρια χόρτα | Συνταγή | Argiro.gr, Φρικασέ κατσικάκι με μαρούλια & αντίδια με αυγολέμονο Αντώνης συνταγή από antonismavro, Αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ με αυγολέμονο & έξτρα ανοιξιάτικη νοστιμιά! | Caruso.gr, Κατσικάκι φρικασέ με άγρια χόρτα, ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ ♦♦ FRICASSE DI CAPRETTO CON LATTUGA
Στα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕντάξει, πόσο πιο ελαφρύ και διαιτητικό πιάτο να ετοιμάσω; Τόσο ελαφρύ που το συνόδευσα με ένα κατσικάκι στη γάστρα για να ολοκληρώσω το μενού. Να ξεκαθαρίσω[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com* φωτογραφία του πιάτου δεν πρόλαβα να πάρω διότι καταναλώθηκε σε χρόνο ρεκόρ... Χοιρινό με σταμναγκάθι; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ! Μήπως είναι η ώρα; Μέχρι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕσhεις ντομάτες που εν έτοιμες να χαλάσουν τζαι θέλεις να τες κάμεις σάλτσα;;; Ερκουνται άξιππα ξένοι τζαι θέλεις να κάμεις ενα γρήγορο ορεκτικουδι;;; Θέλεις[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΠολύ κρύος ο φετινός Χειμώνας. Παγωνιά παντού… Και δεν εννοώ μόνο τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Λες και μας το φύλαγε όμως κι ο καιρός. Λες και δεν μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο κατσικάκι είναι απ’ τα πιο εκλεκτά κρέατα στην Ελληνική μαγειρική παράδοση, καθώς είναι πάρα πολύ νόστιμο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικά αγνό κρέας, καθώς[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜοσχαράκι κοκκινιστό γιουβέτσι στο φούρνο είναι σαν να λέμε Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια. Ένα απ’ τα απόλυτα comfort foods της ελληνικής κουζίνας, το[...]
Πηγή: caruso.grΈνα παραδοσιακό φαγητό, πολύ νόστιμο, και υγιεινό, που δεν το φτιάχνουμε και πολύ συχνά στις μέρες μας. Είναι πολύ εύκολο και δεν σε θέλει από πάνω του. Αν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα «επίσημο» νησιώτικο φαγητό, για τα «καλά» αυγουστιάτικα καλέσματα... Συνταγή : Γαστρονόμος Μερίδες : για 6 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνας εκπληκτικός μεζές της εποχής είναι οι άγριες αγκινάρες. Δεν έχουν καμία σχέση με τις αγκινάρες που όλοι ξέρουμε, εφόσον τρώμε μόνο το κοτσάνι και όχι το[...]
Πηγή: bostanistas.gr