Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά λουκάνικα παραδοσιακά (Μυκόνου ή Καλαμάτας): 6 μικρά ρεβίθια: 450 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού κρεμμύδια: 2 ξερά, ψιλοκομμένα σπανάκι: 300 γρ.,[...]
Πηγή: icookgreek.comΦανταστικο,κλασικο,αγαπημενο και εξαιρετικα πεντανοστιμο φαγητο!!! Γιατι ποιος μπορει να τα βαλει με τετοιους γιγαντες......(???) Δοκιμαστε τους!!! ΥΛΙΚΑ 700[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΠοτέ ξανά δεν είχα ξαναμαγειρέψει γίγαντες. Δεν ξέρω για ποιό λόγο δεν μου γέμιζαν το μάτι. Επιπλέον, κανένας στην οικογένεια δεν τους έτρωγε. Έρχεται όμως[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grNηστίσιμα κεφτεδάκια σε 4 διαφορετικές συνταγές Τέσσερις διαφορετικές συνταγές για νηστίσιμα κεφτεδάκια, νόστιμα και διαφορετικά. Κεφτέδες θαλασσινών 500[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤι είναι οι βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα σε μικρές ποσότητες και η λήψη τους μέσω της διατροφής είναι απαραίτητη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜπορεί να είναι απαραίτητο για να απολαύσουμε τις φακές και για να δημιουργήσουμε dressing για σαλάτα αλλά η χρήση του ξυδιού μπορεί να πάει πολύ-πολύ μακριά![...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό ρεβίθια 2 κρεμμύδια μέτρια 1 ντομάτα λίγη σόδα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Τα ρεβίθια τα βάζουμε από το βράδυ σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα φυσικό φάρμακο, για την καταπολέμηση των λίθων, είναι το λαδολέμονο. Το φτιάχνουμε με ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά: 500γρ ρεβύθια 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 3 κ.σ αλεύρι 1 1/2 κ.γ κύμινο Αλάτι-πιπέρι Λάδι για το τηγάνισμα Αλεύρι για το[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕπειδή από ότι φαίνεται όλους μας ενδιαφέρουν τα φυσικά "γιατρικά", αναρτούμε μερικά ακόμα που μας στείλατε. Με την ελπίδα και την ευχή να κάνουμε όλοι ό,τι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr