Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Το φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΤο χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους. Το χρώμα του κρέατος πρέπει να κυμαίνεται από απαλό κόκκινο, μέχρι ροζ. Το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο κρέας είναι απαραίτητο για την κάλυψη ενός μεγάλου μέρους αναγκών του οργανισμού σε πρωτεΐνες , σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και βιταμίνες της ομάδας Β με[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΛέγεται έτσι γιατί μετά από 6 ώρες στο φούρνο, το χοιρινό γίνεται τόσο μαλακό που δεν χρειάζεται μαχαίρι να το κόψετε. Χρειάζεται απλά να το «τραβήξεις» με 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα θεσπέσιο, κόκκινο κάρι, ψημένο στο φούρνο μέχρι το κρέας να μελώσει και να λιώνει στο στόμα. Και παρόλο που τα υλικά μπορεί να σου φαίνονται πολλά, η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο κλέφτικο πήρε το όνομα του από τους κλέφτες που έκλεβαν αρνιά και τα έψηναν σε πρόχειρους φούρνους που έσκαβαν μέσα στη γη, για να κρύψουν την μυρωδιά από[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜοναδική συνταγή με χοιρινό που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : cookbook.gr Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -2 κιλά χοιρινό ( χωρίς δέρμα και κόκαλο ) ωμοπλάτη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες -1 κουτ. του γλυκού κύμινο - 1 κουτ. του γλυκού θυμάρι -1[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΜια διαφορετική ανάρτηση. Ένα παιχνίδι γεύσεων στο οποίο με προσκάλεσε η Σκοτεινούλα απο το μπλόγκ Μυστήρια απο τη σκοτεινή κουζίνα . Μας ζήτησε την καταγραφή[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΗ ποιοτητα και ο τροπος παρασκευης,οι κανονες διατηρησης και η θεση του κρεατος στη διατροφικη αλυσιδα του ανθρωπου,αποτελουν ''μυστικα'' που πρεπει να[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grβούτυρο ψωμί του τοστ χωρίς κόρα φέτες χοιρινή ωμοπλάτη για τοστ, ή άλλο αλλαντικό της προτίμησής σας σε φέτες φέτες κασέρι για τοστ 1 κονσέρβα μανιτάρια[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 μεγάλα κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στο μούλτι 50 γρ. μπαγιάτικο ψωμί σε ψίχουλα περασμένο από το μούλτι 200 γρ. κάστανα βρασμένα τριμμένα σε χοντρά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr