Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό καλαμάρια (ολόκληρα) 1 pummaro τοματάκια, ή 4 γινωμένες ντομάτες 5 γαρύφαλλα μισό κουταλάκι κανέλλα ή ένα ξύλο κανέλλας 5 φύλλα[...]
Πηγή: greekcook.grΓια τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι - χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. ούζο 1 αβγό 2[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κομμάτια 3 μέτρια κρεμμύδια, πολτοποιημένα ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι ούζο ½ κουτ. τσαγιού ξερή[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα καταπληκτικό πιάτο για τους λάτρεις του λεμονάτου. Μοναδική γεύση σε συνδυασμό από λαχανικά, πορτοκάλι, και ούζο. Μαζί με τα μπαχαρικά που δένουν στη[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΤο έφτιαξα σήμερα...και είναι δική μου συνταγή. Δεν ήθελα να φάμε κρέας... Με ότι είχα στο ψυγείο μαγείρεψα και να μια διαφορετίκη να το πω, εναλλακτική να το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή την εντόπισα στο Homefood και μιας που ψιλοδρόσισε και έχουμε καιρό να φάμε γίγαντες είπα ότι ήρθε η ώρα τους. Η συνταγούλα είναι ακριβώς όπως[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ πεσκανδρίτσα είναι ομολογουμένως ένα από τα ασχημότερα ψάρια που υπάρχουν! Παρόλη, όμως, την άσχημη εξωτερική της εμφάνιση είναι αναμφίβολα ένα από τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια. Κι αυτό, γιατί παρ᾿ όλο που το κρέας[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία πρόταση του Ανδρέα Λαγού που συνδυάζει ζυμαρικά και θαλασσινά Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΈχουμε μπει ήδη στη Σαρακοστή και πολλοί ακολουθούν πιστά τη νηστεία που επιβάλλει την αποχή από το κρέας. Για να βρισκόμαστε κι εμείς στο πνεύμα της σεζόν, θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr500γρ γλυστρίδα (χρησιμοποιούμε τις τρυφερές κορυφές.. μπορείτε και τα πιο κάτω χοντρά κοτσανάκια αν είναι τρυφερά) 200γρ μηλόξιδο 20γρ χοντρό αλάτι 10γρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.com120 γρ. γλιστρίδα (χρησιμοποιούμε τις τρυφερές κορυφές, μπορούμε και τα πιο κάτω χοντρά κοτσανάκια αν είναι τρυφερά) 100 γρ. μηλόξιδο 5 γρ. χοντρό αλάτι 5 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜιά φορά και έναν καιρό ήταν ένας μικρός οικισμός στα δυτικά της σημερινής πόλης των Γρεβενών με το όνομα ...ΑΥΛΑΙΣ! Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω δεν γίνεται,[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr