Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο κομμάτι για κατσαρόλα) 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖαμπόν αν Ασπίκ με μυρωδικά Υλικά 2½ φλυτζ. ζωμός κρέατος φτιαγμένος με 1 κύβο βοδινού ξηρό άσπρο κρασί αλάτι άσπρο πιπέρι λίγη ζάχαρη 1 ματσάκι μαϊντανός[...]
Πηγή: greekouzina.grΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗ για 6-8 άτομα Υλικά 2 κιλά κομμάτια από χοιρινό κρέας (από διάφορά μέρη του ζώου) 3 φύλλα δάφνης 2 καυτερές πιπερίτσες[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: 2 κιλά Χοιρινό κρέας Αλάτι 10 κόκκους Πιπέρι 3 μικρά Κρεμμύδι(α) 4 Καρότο(α) 1 ρίζα Σέλινο 4 κλωνάρια Μαϊντανός 4 σκελίδες Σκόρδο 2 φύλλα Δάφνη 3[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣυνοδεύει κοκκινιστά κρέατα! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 1,8 kg[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr350 γρ. πεταλούδες (ζυμαρικό φιογγάκια) 3 μεσαίες ώριμες ντομάτες (300 γρ. περίπου) 80 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο γάλακτος 3 τμχ. φρέσκο ζωμό κρέατος (ζελέ)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜία φανταστική πατατοσαλάτα, τρώγεται ζεστή σαν σαλάτα, σαν γαρνιτούρα, σε κρέατα, σκέτη με τυράκι φέτα, όπως το γιαχνί πατάτας! Υλικά που θα χρειαστούμε: 1,5[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΖωμός κρέατος Συνταγή : Ευη Βουτσινά Μερίδες : για 3 λίτρα ζωμό Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 6 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 μοσχαρίσιο κότσι,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΧρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε κομματάκια 1/2 φλιτζ. τσένταρ τριμμένο 1/2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη 1/2 φλιτζ. ροκφορ (προαιρετικά) 4 κ.σ. μουστάρδα 2[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grυλικά 1300 γρ. αγριογούρουνο γιά κατσαρόλα, σε μερίδες 12-14 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 300 ml μπράντυ, κονιάκ ή αρμανιάκ 300 γρ. μανιτάρια λευκά 3 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiμπούτι χοιρινό ζελέ Υλικά 1 μικρό μπούτι χοιρινό, δεμένο 4 φλυτζάνια νερό αλάτι, κόκκους πιπέρι 1 καρότο 2 κρεμμύδια λίγο σέλινο 1 φύλλο δάφνης ½ φλυτζάνι[...]
Πηγή: greekouzina.gr