Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ο κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤρυφερά μπουτάκια αρνιού, μπλέκουν γλυκά με κυδώνια και διάφορα μυρωδικά και σου δίνουν ένα πιάτο ικανό να σταθεί στο κυριακάτικο τραπέζι! Μια συνταγή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩραιότατος μεζές που μπορεί να συνοδεύσει ένα τραπέζι με κρεατικά ή να σερβιριστεί σαν κύριο πιάτο μαζί με ρύζι ή πουρέ. Υλικά 8 λουκάνικα χωριάτικα καπνιστά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜοσχαράκι κοκκινιστό με Πατάτες και Καρότα Υλικά (4 άτομα) 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 700 γρ μοσχαράκι για κατσαρόλα κομμένα σε κομματάκια (νουά,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1.000 - 1.200 γρ. χοιρινό, κατά προτίμηση μπούτι ή ψαρονέφρι 5 κουτ. σούπας μουστάρδα 1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) 1 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΦτιάχνετε λικέρ; Πετάτε τα φρούτα μετά; Μέγα λάθος! Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φαγητά που θα τους δώσουν έξτρα νοστιμιά, ή να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜε το κινόα είχαμε ασχοληθεί πριν 3 μήνες περίπου όταν και το πρωτοχρησιμοποιήσαμε στη μαγειρική μας (η συνταγή με όλες τις λεπτομέρειες γι' αυτό βρίσκεται εδώ[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο 2 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ. τζίντζερ 2 κ.γ. κίμινο 1/4 κ.γ. κουρκουμά 2 πιπεριές τσίλι 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚινόα: ένας σπόρος που τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στο διατροφικό μας λεξιλόγιο, καθώς αποτελεί μια υπερτροφή, με πολύ μεγάλη διατροφική αξία.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com