Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 1 ½ κιλό κουνέλι (κομμένο σε 8 κομμάτια) ½ φλ. ελαιόλαδο. Για τη μαρινάτα: ¾ φλ. περίπου (200ml) κρασί μοσχάτο, 1/4 φλ. ελαιόλαδο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ (για 4 Μερίδες) 1 ½ κ.γ. αλάτι 800 γρ. μαλακό μοσχάρι, κομμένο σε μεγάλους κύβους 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 2[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους καλή χρονιά. Και ας δεχτούμε, έστω και για ολίγα δευτερόλεπτα, ότι μπορεί να υπάρχει μια χρονιά που είναι καλή για[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠρώτη και ίσως τελευταία συνταγή για τον Αύγουστο, ένεκα της επικείμενης αναχώρησης για τα πάτρια εδάφη (πλέον). Ίσως βέβαια μου κάνουν καμιά έκπληξη τα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΞέρω, ξέρω έχω «τεμπελιάσει» τώρα τελευταία. Όλο τα κορίτσια της παρέας βάζω μπροστά για να …βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Δε λουφάρω όμως!![...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά για 6-8 άτομα 1,2 κιλά μικρές στρογγυλές πατάτες Λάδι για το τηγάνισμα των πατατών 1 νεροπότηρο γλυκό Μοσχάτο κρασί από τη Σάμο 1 κουτ του γλυκού[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά συνταγής μοσχάρι γάλακτος: 1 1/2 κιλό κομμένο σε μεγάλους κύβους αρακάς: 1/2 κιλό κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκια φρέσκα: 3-4 ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής κατσικάκι: 1 κιλό (μπούτι) αγκινάρες: 10-12 καρδιές γιαούρτι πρόβειο: 3 φλιτζάνια του τσαγιού, χωρίς την πέτσα βούτυρο: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 4 κόκκους μπαχάρι 2 γαρίφαλα 1 φύλλο δάφνης 400γρ. πατάτες καθαρισμένες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτό το πιάτο, βοδινή ουρά με ατζέμ πιλάφι, αποτελεί μέλος της οικογένειας των «ταπεινών». Δεν έχομε μπριτζόλες με τις ζουμερές σάρκες, δεν έχομε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτό το φαγητό περίμενε πάρα πολύ να μαγειρευτεί αλλά και να γραφτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κρασί Μαδέρα πήγε από τη Μαδέρα στο Λονδίνο κι από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: 1-1.5 κιλό αρνάκι ή κατσικάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά Για το κατσίκι 100γρ. ελαιόλαδο 1 ½ κιλό κατσικάκι το μπροστινό μέρος (χεράκι), κομμένο σε μερίδες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι ξερό 2 κούπες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: 1 κιλό πατατούλες 20-25 κλωστίσες σαφράν (μουλιασμένο) 1 ποτήρι κρασί μοσχάτο (λευκό) 1 κουταλάκι μπαχάρι σε κόκκους λίγο λάδι αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.gr