Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Όπως έχουμε ξαναπεί δεν πετάμε τίποτα!!! Μέσα στο ψυγείο περίμενε υπομονετικά λίγο λάχανο, κατάλληλο για ντολμαδάκια. Για σήμερα ήθελα κάτι συνοδευτικό στο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: Πλένουμε και βράζουμε τα πορτοκάλια σε αρκετό νερό για 40 έως 60 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤο ταξίδι στην Αμερική ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Πλούτισαν τα μάτια μας και η ψυχή μας. Η αγορά στην Αμερική, ήταν η χαρά του καταναλωτή. Κάτι η ισοτιμία[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr10/06/2020 by Greekouzina 1 Comment Χοιρινό πρασσοσέλινο Χούμπλικ Πριν σας δώσουμε την απλή αλλά αποτελεσματική αυτή συνταγή (από ιδίας πείρας μιλώ) , θα[...]
Πηγή: greekouzina.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τα μεσημέρια της Κυριακής ανήκουν στην οικογένεια και στους στενούς σου φίλους και στο τραπέζι βγαίνει κρέας. Λέμε τώρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι καυτερές "Μαρμελάδες" Aν μπορούσαμε να πούμε ότι η αποικιοκρατία είχε και θετικές πλευρές, οι σάλτσες τσάτνεϊ είναι μία από αυτές. H καταγωγή τους είναι από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 200 γρ. μηλόξιδο 800 γρ. μήλα (μισά κόκκινα, μισά πράσινα) 250 γρ. κρεμμύδι 1 κ.γ. κάρυ 2 πρέζες αλάτι Μέθοδος Εκτέλεσης Υπέροχο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο περγαμόντο δεν έχει σαφή καταγωγή και οι περισσότεροι ειδικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μετάλλαξη άλλων εσπεριδοειδών. Βάσει γενετικών αναλύσεων[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grτα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]
Πηγή: pandespani.comΜια παραδοσιακή συνταγή, σε σύγχρονη εκδοχή! Τα κάστανα είναι ένα από τα χανιώτικα προϊόντα που βρίσκουμε σε όλη την Κρήτη. Εδώ 1-2 μήνες έχουν εμφανιστεί στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠορτοκάλι, το φρούτο που φυτρώνει παντού στη Μεσόγειο και συνάμα αγαπήθηκε ιδιαιτέρως. Φτιάξτε με αυτό ότι μπορείτε, μαρμελάδες, γλυκά, αλλά και μαγειρέψτε το[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜια εύκολη χειμερινή συνταγή για να απολαύσεις το χοιρινό ψαρονέφρι χωρίς τύψεις και ενοχές! Συνόδευσε με αρωματικό μπασμάτι και φρόντισε τη διατροφή σου... [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠώς γεννιέται μια νέα συνταγή; Πώς διαφορετικά υλικά παντρεύονται με επιτυχία, πρώτα στο μυαλό και μετά στην κατσαρόλα; Αρκετές φορές έχω αναρωτηθεί πάνω στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜάθε πώς να φτιάξεις...ΦΡΑΟΥΛΑ ΠΕΛΤΕΣ (ΣΙΡΟΠΙ) Με τις νόστιμες φραουλίτσες μπορούμε να φτιάξουμε πληθώρα συνταγών... μαρμελάδα ... σάλτσα για γλυκά...να τις[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ απάντηση του κου Denis Vaden , στο άρθρο που έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο , σχολιάζοντας το γιατί οι "Ελληνες δεν θα βγουν απο την κρίση" που δημοσίευσε η[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΊσως αυτές τις ημέρες και ενόψει της νηστείας της Σαρακοστής όλοι δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε τρόφιμα, υλικά και εδέσματα νηστίσιμα είτε νηστεύουμε είτε[...]
Πηγή: funkycook.grΚάθε χρόνο η Μαρία με εφοδιάζει με δαμάσκηνα και κάθε χρόνο σκέφτομαι κάτι καινούριο να φτιάξω. Λικέρ , μαρμελάδα , τσάτνεϋ , μεθυσμένη μαρμελάδα , γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν από πάρα πολλά χρόνια, δοκίμασα στο εξωτερικό ένα ψητό κρέας σερβιρισμένο με σάλτσα μήλου. Μου άρεσε τόσο πολύ (πάντα μου άρεσε ο συνδυασμός κρεατικών με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας έλεγα παλιότερα, σε ένα από τα πρώτα ποστ σ' αυτό το μπλογκ, ότι είναι σημαντικό να έχουμε βοηθήματα, gadgetάκια στην κουζίνα που μας λύνουν τα χέρια. Μην[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr