Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Μύρισε το Πάσχα με τις προηγούμενες αναρτήσεις και επειδή για μένα ελληνικό Πάσχα, πέραν του θρησκευτικού περιεχομένου, σημαίνει άνοιξη, εξοχή, οβελίας και[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1 κουνέλι (περίπου 1500 γρ.) 150 γρ. κεφαλοτύρι 2 κ.σ. κορν-φλάουρ 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κλαράκι δενδρολίβανο 1 φύλλο δάφνη (βάγια) 2 λεμόνια 3 κ.σ[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΌλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια πρέπει να[...]
Πηγή: bostanistas.grΛαπαρός είναι ο χαλαρός και είναι λέξη που χρησιμοποίησε ο Αριστοτέλης. Λαπάρα ή λαγώνα είναι μαλακό μέρος του σώματος, ανάμεσα στα πλευρά και το ισχίο, και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΣΙΛΙΧΟΥΡΔΑ Τσιλίχουρδα, τσιλίκουρδο ή τσιλιχούρδι, παραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από την κορφίατικη κουζίνα. Το όνομα προέρχεται από τις χορδές, δηλαδή τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαραδοσιακή γέμιση γαλοπούλας Υλικά 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 1 φλ. ρύζι μισοβρασμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 κάστανα ψημένα 1/2 φλ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΠήρα μια βαθιά ανάσα και διάβηκα την περιστρεφόμενη πόρτα του γυμναστηρίου. "Με συγχωρείτε δεσποινίς, πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να γίνω φετόνι", είπα στη[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό τον κ. Τάκη Πάλλη - Ταβέρνα ΤΟ ΚΙΟΣΙ Μεσοχώρια Παλιά παίρναμε το κρέας από τη πλάτη και νεφραμιά του χοιρινού που το θρέφαμε ειδικά για τα Χριστούγεννα.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαι ταβέρνα Ομαλός! Οι περισσότεροι επισκέπτες της Κρήτης στέκονται συνήθως στο Βορρά του νησιού. Μόνο όσοι έχουν κάποιους γνωστούς ή όσοι έρχονται πολύ συχνά[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά (για μια γαλοπούλα περ. 4-5 κιλά) 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 3/4 φλ.τσ. ρύζι μισοβρασμένο 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10-12 κάστανα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή χρονιά σε όλους! Η καινούρια χρονιά εγκαινιάστηκε γαστριμαργικώς για πρώτη φορά στη δική ΜΟΥ έδρα, αφού από τότε που καταπιάστηκα με τα μαγειρέματα το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο συκώτι προσφέρει στον οργανισμό πολλά θρεπτικά συστατικά... Είναι νομίζεις τυχαίο που σε κυνηγούσε η μαμά όταν ήσουν μικρή να το φας; Εμείς σου βρήκαμε μια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑρνί γεμιστό με τυρί 1 αρνί, 4-5 κιλά 1 συκωταριά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. λάδι 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 3 κλωναράκια[...]
Πηγή: greekouzina.grΌταν μοσχοβολάει το σπίτι και όλη η γειτονιά από τα τηγανητά μου κεφτεδάκια ένα πονηρό χαμόγελο σκάει και μνήμες με πλημμυρίζουν. Γυρνάω πίσω στα παιδικά[...]
Πηγή: magiacook.grΤο quinoa δεν είναι σιτηρο. Ανηκει στην οικογένεια Chenopodiaceae, στην ίδια με τα τεύτλα και το σπανάκι. Καλλιεργειται για περισσότερα από πέντε χιλιάδες[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr