Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια 2-4 άτομα: 1 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε κομμάτια 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη 1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και κομμένα) 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: sidagi.grΟ πιο έξυπνος τρόπος να έχεις κομμάτια κρέας σκέτο γλύκισμα; Να τα μαγειρέψεις σε χυμό πορτοκαλιού που θα προσφέρουν εκτός των άλλων και απίθανο άρωμα στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜιας και είμαστε πλεον στο καλοκαίρι, σκεφτηκα να αναρτησω διάφορες τοπικές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, να προβάλουμε λίγο την ομορφιά και τις γεύσεις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΈνα από τα διασημότερα αμερικανο-κινέζικα πιάτα ανά τον κόσμο είναι το μοσχάρι με μπρόκολο. Θεωρήσαμε απαραίτητο να το παρουσιάσουμε στο blog μας, κάνοντας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 1 ½ κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 3/4 φλ. τσαγιού μαγειρικό λίπος 1 κ. σ. αλεύρι 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φλ. καφέ[...]
Πηγή: greekcook.grΠως θα χασετε την ησυχια σας απο γνωστους και αγνωστους. Τι χρειαζόμαστε: 3.5-4 κιλα κιλοτο ή μοσχαρισιο μπουτι χωρις νευρα 1 κιλο αλατι (ψιλο) Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/gr