Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Αυτό το φαγητό είναι το αγαπημένο της μητέρας μου, βέβαια η ίδια το έφτιαχνε με αρνί και κολοκυθάκια από τον κήπο της. Είχα πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω κι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένο το κρέας με το πλιγούρι, μία ακόμα εκδοχή είναι αυτή με το λαδοτύρι Ζακύνθου που του χαρίζει σε νοστιμιά... Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό χοιρινό από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιας και είμαστε πλεον στο καλοκαίρι, σκεφτηκα να αναρτησω διάφορες τοπικές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, να προβάλουμε λίγο την ομορφιά και τις γεύσεις[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΜια λαχταριστή συνταγή με κομμάτια τρυφερό χοιρινό μαριναρισμένα σε καλό κόκκινο κρασί και μυρωδικά! Συνόδεψέ τη με αντιναχτές πατάτες... Εύκολη 40[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.com800 γρ. λεπτές φέτες μοσχαριού από τρανς ή κιλότο, χτυπημένες απο τον χασάπη μας ώστε να γίνουν πολύ λεπτές (εσκαλόπ), κομμένες σε φαρδιές λωρίδες 3-4 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΟ πιο έξυπνος τρόπος να έχεις κομμάτια κρέας σκέτο γλύκισμα; Να τα μαγειρέψεις σε χυμό πορτοκαλιού που θα προσφέρουν εκτός των άλλων και απίθανο άρωμα στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα παραδοσιακό και διάσημο πιάτο της ελληνικής κουζίνας που παραδόξως δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα είναι το κερκυραϊκό σοφρίτο, που στη διάλεκτο των[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]
Πηγή: caruso.grΕιναι μια τηγανια, οχι στεγνη, αλλα μπορουμε να βουταμε τις μπουκιτσες μας. Δηλαδη γλυφουμε τα δαχτυλα μας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο χοιρινο (κιλοτο) ελαιολαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα: 1 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε κομμάτια 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη 1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και κομμένα) 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: sidagi.grΜε τις Γιορτές, τις ευχές και τις βασιλόπιτες, μας έπιασε μια «χαλαρότις» ένα πράμα :) Μου λέει κι ο φίλος μου ο Γιάννης χθες το βράδυ "άντε δε θα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.gr\ Μοναδική, ανεπανάληπτη συνταγή που θα σας απογειώσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα πεντανόστημο κοκκινιστό και συνοδεύεται άριστα με μακαρόνια, πατάτες τηγανιτές, πιλάφι κ.α. Υλικά : 1,5 κιλό βοδινό κιλότο κομμένο μερίδες 3-4 ντομάτες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : (για 4-5 μερίδες) 1,5 κιλό μοσχάρι κιλότο κομμένο σε κύβους 750 γρ. αρακά κατ/νο 2 καρότα κομμένα ροδέλες ή κυβάκια 3-4 ντομάτες ώριμες τριμμ. 1 γερή[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα νόστιμο ,εύκολο και γρήγορο φαγητό που μπορεί να γίνει με μπριζόλες λεπτές χωρίς κόκκαλο, αλλά και με φιλετίνια μοσχαρίσιου κρέατος. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr2 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ (από κιλότο/ τρανς) 2 αυγά αλεύρι φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα Υλικά (για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό κιμάς χοιρινός από κιλότο ή στρογγυλό 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες ή[...]
Πηγή: cooklos.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΗ ιταλική κουζίνα έχει την τιμητική της σήμερα, με μία αυθεντική παραδοσιακή συνταγή από τη Νάπολη που φτιάξαμε ακολουθώντας τη συνταγή της Accademia Italiana[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr