Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 364 συνταγές
1/2 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις 1/2 φλυτζανι γαλα 250 γρ.βιταμ ή βουτυρο 20 γρ. μαγια, ή 1 φακελακι ξερη 1 κουταλακι αλατι 1 πρεζα ζαχαρη 1 αυγο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 6 φέτες μπέικον 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 6 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. τρυφερά φύλλα σπανάκι 6 αβγά 1 φλ. αλεύρι 1 στραγγιστό[...]
Πηγή: argiro.gr1,5 κιλό Χόρτα διάφορα μεταξύ αυτών σπανάκι, τσουκνίδα, λαγόχορτο, γαλατσίδες, αρχατζίκια κτλ. 250 γρ. Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 200 ml + 100 ml Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕιναι συνταγη της πεθερας μου, απο τη Ζηλιστα. Γρηγορο αφου δεν θελει φυλλο, καθαρα χειμωνιατικο και ...επικινδυνα νοστιμο φαγητο που ζεσταινει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορεί να συνοδέψει αλλαντικά και τυριά ή αυγά αλλά και σαλάτες για πιο βετζετέριαν εκδοχή πρώτου πιάτου. Κομμένη σε κάπως μικρά κυβάκια ή τετράγωνα[...]
Πηγή: pandespani.comγια την τάρτα 250γρ. αλεύρι 1 αυγό 125γρ. φρέσκο βούτυρο 125γρ. φρέσκο βούτυρο 1 κ.γ. αλάτι λίγο βούτυρο για το άλειμμα της ταρτιέρας για τη γέμιση ½ πράσο[...]
Πηγή: cooklos.grΓια τη ζύμη 2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 αυγό αλάτι Για τη γέμιση 1 1/2 κιλό πράσα 4 αυγά χτυπημένα 400 γρ. κιμά[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comγια τις κρέπες αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 8 τεμάχια) ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 1/2 φλ. τσ. μαλακό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 φλ. τσ. στραγγιστό γιαούρτι 1 φλ. τσ. κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: e-sofia.grΓια την ζύμη μπαχαρικών 500 γρ. αλεύρι χωριάτικο 500 γρ. αλεύρι για όλες χρήσεις 1 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών 2 φακελάκια μαγιά ξερή 1 κ.σ. ζάχαρη 1 -1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.gr