Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υπάρχουν μερικά γλυκά που αποκτούν μυθική υπόσταση για οικογένεια και φίλους. Η προετοιμασία και το σερβίρισμά τους προάγει την συγκέντρωση σε ειδική[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τον συντάκτη Ευα Μονοχαρη Το πετιμέζι, αυτό το σιρόπι από σταφύλι ότι πιο υπέροχο μπορεί να δώσει το σταφύλι μαζί με το κρασί! Το πετιμέζι είναι Το άρθρο[...]
Πηγή: funkycook.grΓια τη ζύμη 25 γραμμ. νωπή μαγιά 500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 1 πρέζα ζάχαρη 2 κρόκοι αυγού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γλ. αλάτι Για τη[...]
Πηγή: argiro.grΈνα μελωμένο-γλυκό ψωμάκι που γίνεται και μια πολύ όμορφη ζουμερή τάρτα! Εγώ το έφτιαξα ψωμάκι και σε τάρτα, είναι νοστιμότατο! ΄Οπως λέει και η Αργυρώ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια τη ζύμη 1 κύβο νωπής μαγιάς 25 γρ. 500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 1 πρέζα ζάχαρη 2 κρόκοι αυγού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γλ. αλάτι Για[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα!! Μια καλημέρα βροχερή και μουντή από το Λονδίνο που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη που ταξίδεψε στο Λονδίνο! Όοοοχχιιιιι!! Δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα!! Μια καλημέρα βροχερή και μουντή από το Λονδίνο που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη που ταξίδεψε στο Λονδίνο! Όοοοχχιιιιι!! Δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑγαπημένη μου μπλογκογειτονιά, αναγνώστες, σχολιαστές και φίλοι με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις επισκέψεις σας και την αγάπη σας, σας εύχομαι να περάσετε τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr…και της γρηγοράδας! Χειμωνιάτικος καιρός, εποχή για σταφίδες. Και μάλιστα κρητικές σταφίδες που πρόσφατα απέκτησαν όπως διαβάζω εδώ τον τίτλο ΠΓΕ[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν να πούμε για τις σαρικόπιτες, ας δούμε λίγα πράγματα για το στοιχείο εκείνο της κρητικής φορεσιάς από το οποίο πήραν το όνομά τους. Επί τουρκοκρατίας οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr16 Οκτωβρίου. Παγκόσμια μέρα του ψωμιού! Αλήθεια πόσοι το στερούνται σ’ όλο τον κόσμο; Αυτά τα επετειακά και οι παγκόσμιες μέρες , μου προκαλούν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓιατί σου ακούεται περίεργο δηλαδή; Η μηλόπιττα εν καλύττερη; Τι έχει να ζηλέψει από την σταφυλόπιττα μου; Τίποτε, να σου πω εγώ, που εδοκίμασα τζιαι που τις[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΈνα εύκολο, γρήγορο, και πολύ νόστιμο γλυκάκι θα σας κεράσω σήμερα. Με σφολιατίνια σαν βάση, γεμισμένα με φρούτα που προηγουμένως έχουν μαριναριστεί για λίγη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜελωμένο-γλυκό ψωμάκι που γίνεται και μια πολύ όμορφη ζουμερή τάρτα!!!!!΄Οπως λέει και η Αργυρώ μοιάζει με πίτα σιροπιασμένη. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 500[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και χορταστική παραδοσιακή πίτα από την Καστανιά, Προυσού Ευρυτανίας. Ένα απόγευμα, το καλοκαίρι, η κυρά Γιαννούλα μου έφερε ένα τσαμπί σταφύλι και με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανέυκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι σταφίδες 1 φακελάκι μπέικιν 250 γρ. ζάχαρη 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Δεν εβλεπα την ωρα να αρχισει επιτελους να κανει και λιγο ζεστη, για να μπορεσω να παρασκευασω προζυμι. Η παρασκευη του προζυμιου,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr