Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Το ψωμί είναι η τροφή που τρώμε πιο συχνά από όλες. Οι περισσότεροι, καταναλώνουμε ψωμί καθημερινά και κάποιοι σε όλα μας τα γεύματα. Για την καλή λειτουργία[...]
Πηγή: magiacook.grΕύκολο σπιτικό σιμιγδαλένιο ψωμί Ψωμί, κρασί και ελαιόλαδο ανήκουν στα θεμελειώδη συστατικά της μεσογειακής διατροφής. Κι ενώ τα δύο τελευταία έχουν περάσει σε[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ για δύο μεγάλες φραντζόλες που βγάζουν πολλά παξιμάδια 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500μλ νερό χλιαρό 200μλ ελαιόλαδο 1 φακελάκι μαγιά 1 κ.γ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΚαλημέρα σας!! Ακόμα μια παραδοσιακή συνταγή γεμάτη γλύκα, νοστιμιά αλλά και απλότητα. Vegan και νηστίσιμη, εύκολη και ιδανική για πρωινό το σαββατοκύριακο ή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Ακόμα μια παραδοσιακή συνταγή γεμάτη γλύκα, νοστιμιά αλλά και απλότητα. Vegan και νηστίσιμη, εύκολη και ιδανική για πρωινό το σαββατοκύριακο ή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 1 κ.γλ. αλάτι 20 γραμμ. φρέσκια μαγιά 2/3 φλιτζ. νερό χλιαρό 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη 1 πρέζα αλάτι 25 γρ νωπή μαγιά 1 κ.σ μέλι 1 κ.σ ζάχαρη 2 αυγά 4 κ.σ ελαιόλαδο 2 κ.γ ξύδι 100 γρ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΤο σταφιδόψωμο μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και ειδικά τις καλοκαιρινές μου διακοπές στο εξοχικό μου, στο Σούνιο. Είναι από τα ψωμιά που αγαπώ πολύ και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου Βίκυ Κουμάντου Αυτές τις κρέπες με τρύπες, τις είχα καταχωρημένες στο μυαλό μου για την εντυπωσιακή τους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα ψωμί παραδοσιακό, προετοιμασμένο με μια παλιά τεχνική, για να έχουμε μέσα σε μισή ώρα ένα πολύ γευστικό αφράτο και με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΨωμί=νερό+αλεύρι και 12 ώρες "ύπνου" είναι αρκετά για να έχετε ένα από τα πιο νόστιμα, με τραγανή κρούστα, εντυπωσιακά και τέλεια ψωμιά, που θα έχετε δοκιμάσει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛ αδόπιτα Κιμώλου Παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου, μια ελληνική παραλλαγή της ιταλικής πίτσας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει η νοστιμιά της, αν και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠρέπει να ήταν πέρισυ τέτοιο καιρό που αποφάσισα να νοικοκυρευτώ και να αγορασω την κουζινομηχανή μου για να αρχίσω να ζυμώνω και καλά ψωμί.Παρόλο που[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Η μπάμπκα, είναι ένα γλυκό μπριός, πολύ διαδεδομένο στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαίτερα την Πολωνία και την Ουκρανία. Η αρχική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr