Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Καλησπέρα σε όλους ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Εγώ εδώ και ζεσταίνομαι και μ' αρέσει... αχαχαχαχαχαχα ! ! ! ! ! Παρασκευή σήμερα, το οποίο σημαίνει... γλυκόόόόό[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια και έχουμε αρχίσει πλέον να μαζευόμαστε με παρέα στα σπίτια μας για να δούμε τις φωτογραφίες από τις διακοπές μας, σκέφτηκα να φτιάξουμε πανεύκολες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ προγραμματισμένη ανάρτηση ήταν άλλη αλλά σήμερα προκειμένου να ετοιμάσω ένα μικρό δωράκι ξεσκόνισα πάλι τα κιτάπια μου και σε διαφημιστικό φυλλάδιο για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλό Μήνα σε όλες και όλους!!! Το Σάββατο είχα την τύχη να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο με θέμα: "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ" Ο χώρος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 3000 γραμμάρια Αλευρι μαλακο 1100 γραμμάρια Νερο 100 γραμμάρια Μαγια 45 γραμμάρια Μπεικιν πάουντερ 45 γραμμάρια Αλατι 400 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΜικρά ψωμάκια για κάθε ώρα! Συνοδεύονται με μαρμελάδα, με πραλίνα φουντουκιού, με φυστικοβούτυρο ή και βούτυρο και μέλι! Τι χρειαζόμαστε: 2 φλυτζάνια αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4/5/15 Τριφτή καροτόπιτα με φέτα και φιστίκια Αιγίνης είναι η ιδανική χρήση των καρότων που μας έχουν μείνει καιρό στο ψυγείο. Ένα νόστιμο, υγιεινό, σπιτικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΝόστιμη τάρτα με αφράτη ζύμη και γέμιση που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της μελιτζάνας. Η γεύση της απογειώνεται αν οι μελιτζάνες ψηθούν στα κάρβουνα και[...]
Πηγή: magiacook.grΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Υλικά για 20 κομμάτια: 1 φύλλο σφολιάτα 300 γρ. μαρμελάδα φράουλ Μείγμα ζάχαρης-κανέλας: 50 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr160 γρ. γάλα 400 γρ. αλεύρι 30 γρ. φρέσκια μαγιά 60 γρ. βούτυρο 40 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 1 κρόκος αυγού 2 κ.σ. τσίπουρου 120 λιναρόσποροι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜανιτάρια πλευρώτους (Pleurotus) σωταρισμένα και αναμεμειγμένα με αρωματικά βότανα και εμποτισμένα με μπαλσάμικο. Ανθότυρος τρυφερός και φρέσκος παρέα με την[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια ένα ταψάκι μεσαίου μεγέθους: 8-10 φύλλα κρούστας 850 γρ. καθαρισμένη τριμμένη κολοκύθα 1/2 φλ.τσαγιού καλομποκέλαιο 1/2 φλ.τσαγιού ζάχαρη 100 γρ. λιωμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή της θείας Στέλλας αποτελεί το ιδανικό κολατσιό για μικρούς και μεγάλους -είτε στο γραφείο είτε στο σχολείο-. Εύκολη, γρήγορη και γευστική θα σας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα λάτρεψα γίνονται τόσο νόστιμα που δεν μπορείς να φας μόνο ένα!!! Δοκιμάστε τα θα ενθουσιαστείτε! Υλικά: 450 γρ αλεύρι 200 γρ γιαούρτι 1/2 φλιτζάνι φυτίνη[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαλημέρα! Μετά από απαίτηση του κοινού, βάζω φωτογραφίες από την πορτοκαλόπιτα που έφτιαξα εχθές. Την συνταγή μου την βρήκε η φίλη Ελένη και μπορείτε να την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑυτά τα κριτσίνια είναι τόσο νόστιμα, που θυμίζουν έντονα στη γεύση τα γνωστά μας κουλούρια Θεσσαλονίκης. Γίνονται εύκολα αρκεί να ενσωματώσουμε σε μια ζύμη[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ συνταγη είναι απο το βλιβλιο Τhermomix! Σας συστήνω ανεπιφύλαχτα αυτη τη ζυμη η οποια ανοιγει πολυ ευκολα σε φυλο! Καλό ζύμωμα λοιπον! Υλικά 250 γρ χυμο[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr