Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 659 συνταγές
Ψωμί γεμιστό Νο.03 (Μαγιάτικο!), Ψωμί γεμιστό με ζάαταρ και φέτα, Ψωμί γεμιστό με πρασοτηγανιά και σπιτικό μίγμα μπαχαρικών | Συνταγή | Argiro.gr, Ψωμί Γεμιστό με Ελιές, Φέτα και Λιαστές Τομάτες, Ψωμί Γεμιστό με Ελιές, Φέτα και Ζάαταρ - Bread Stuffed with Olives, Feta Cheese and Zaatar, Ψωμί γεμιστό παλμιέ
500 γραμμάρια αλέυρι σταρένιο για ψωμί 8 γραμμάρια ξηρή μαγιά 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 350 ml χλιαρό νερό 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα βότανα ([...]
Πηγή: sidagi.grΜεγάλη Δευτέρα- μεγάλη μέρα Μεγάλη Τρίτη – ο Χριστός εκρίθη Μεγάλη Τετάρτη – ο Χριστός εχάθη Μεγάλη Πέμπτη – ο Χριστός ευρέθη Μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και μαζί του φέρνει τα φρέσκα λαχανικά που θα έχουμε για όλο το χειμώνα. Μέσα σε αυτά είναι το αγαπημένο μας σπανάκι που[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 200 gr. αλεύρι σκληρό ή Γ.Ο.Χ. 100 gr. αλεύρι ολικής άλεσης 6 gr. μαγιά ξερή 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr30/3/15 Νηστίσιμη ελιόπιτα με πάστα ρίγανης. Μια πίτα ψωμί, μεσογειακή, ανάλαφρη και κατάλληλη για όλες τις ώρες. Συστατικά Για την πάστα ρίγανης: 1 ½[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλημέρα και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα ελληνόπουλα, μικρά και μεγάλα!! Για σήμερα κερνάμε ένα ορεκτικό μούρλια! Είναι εύκολο και τρομερά νόστιμο. Πες[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤάρτα με ντομάτες και πάστα ελιάς 40 λεπτά για 6 άτομα: Υλικά 1 φύλλο ζύμη κουρού 1 κιλό ντομάτες κόκκινες ώριμες και σφιχτές 1 κιλό ντομάτες πράσινες 2[...]
Πηγή: greekouzina.grΑπό τις ωραιότερες νοστιμιές της Κρητικής κουζίνας!!! Υλικά για το ζυμάρι: 300 γρ. αλεύρι κίτρινο για ζυμωτό ψωμί 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Χυμός από[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕίμαστε όλοι διαφορετικοί όσον αφορά το φαγητό, και οι λόγοι για τους οποίους βρίσκουμε ένα πιάτο γευστικό ή μη είναι εντελώς υποκειμενικοί, όπως είναι όλα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grO μάραθος ή το μάραθο (Foeniculum vulgare η λατινική του ονομασία), είναι ένα ψηλό, πολυετές βότανο της Μεσογείου που αυτή την εποχή το βρίσκουμε παντού, ακόμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι για ψωμί και πίτες: 500 γρ. ξηρή μαγιά: 1 φακελάκι ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας νερό: 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελιές: 5-6[...]
Πηγή: icookgreek.com2+1/4 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 3/4 φλιτζ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.γλ. αλάτι 1/4 κ.γλ. μαγιά σκόνη 3/4 φλιτζ. ξινόγαλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 3/4[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.gr