Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για το φύλλο 400 γραμμ. αλεύρι σκληρό (για ψωμί) 1 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. βούτυρο αγελαδινό κομμένο σε κομματάκια 100 γραμμ. μαργαρίνη κομμένη σε κομματάκια 5-6 κ.σ. κρύο νερό 2 κ.σ. γάλα για την επάλειψη Για τη γέμιση 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο argiro.gr