Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τον τελευταίο καιρό, έχω εκτιμήσει πολύ το φρέσκο δεντρολίβανο. Από το Πάσχα που το έβαλα στο κατσίκι που έφτιαξα, όλο βρίσκω τρόπους να το χρησιμοποιώ και κάπου. Η αλήθεια τελικά, είναι ότι τα φρέσκα βότανα, δεν έχουν καμία σχέση με τα αποξηραμένα. Τα φρέσκα είναι μακράν νοστιμ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο mikrikouzina.blogspot.gr