Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
350-400 γρ. κουνέλι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 εκ. λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.γ. θυμάρι ξερό 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌλες κάποια στιγμή ,έχουμε σπαζοκεφαλιάσει …για το τι θα φτιάξουμε στο παιδικό πάρτι!!!!Συγκέντρωσα λοιπόν μερικές από τις καλύτερες αλμυρές ιδέες για[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια συνταγή απο τα τεφτεριά της μαμάς! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 τόνο (προτιμώ σε νερό) 1/2 πέστροφα ή σολωμό (απο τα συσκευασμένα που έχουν μέσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 2 φύλλα ζύμη σφολιάτα 1 κοτόπουλο γύρω στο 1-1½ κιλό 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα 100 γρ. φασολάκια πράσινα,[...]
Πηγή: icookgreek.com2 μεγάλες πράσινες πιπεριές 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές 2 σνίτσελ κοτόπουλο (κομμένο σε μπουκίτσες) 1 μεσαίο κρεμμύδι κατεψυγμένο καλαμπόκι 2 πακέτα σφολιάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr…τα βασικά υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο (για ένα συνολικό βάρος περί τα 800-850 γρ) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια να επιτύχετε καλό ψωμί, πρέπει να ξέρετε πως συντελεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Αλεύρι είναι το βασικό υλικό για[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr2 φύλλα σφολιάτας 350-400 γρ. κοτόπουλο 200-250 γρ. τυριά που λιώνουν 240 γρ. γάλα 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι λίγο ελαιόλαδο 1 κ.γ. θυμάρι ξερό 1 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com3 φιλέτα κοτόπουλο βρασμένα & τεμαχισμένα σε μικρά κομμάτια 5-6 συκωτάκια κοτόπουλου επίσης βρασμένα και τεμαχισμένα 1 κούπα καλαμπόκι 1 κούπα αρακά[...]
Πηγή: cookpad.com/grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 φύλλα φύλλο Σφολιάτας "του χεριού σας" alfa Για τη γέμιση 1 μέτριο κοτόπουλο 3 κρεμμύδια 3 καρότα 2 κλωνάρια σέλερυ Για την κρέμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα[...]
Πηγή: argiro.gr1 μισοπαγωμένο φύλλο σφολιάτας του χεριού σας το περίσσευμα του χριστουγεννιάτικου πουλερικού κομμένο σε κομμάτια 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες 1[...]
Πηγή: argiro.gr- Ξυπνάνε . Πολύ νωρίς. Καμιά φορά πριν κι απ' το ξυπνητήρι. Για να τραβήξουν τις κουρτίνες να μπει φως παντού. - Τρέχουν . Πολύ και καθόλη τη διάρκεια της[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr1 φύλλο από ζύμη σφολιάτας μαύρο και άσπρο σουσάμι Για τη γέμιση 700 γρ. ψαρονέφρι 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί), κομμένες σε μικρά κυβάκια 4-5[...]
Πηγή: gastronomos.grfoto tratta dal web ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΛΕΥΡΩΝ * Ονομασια των αλευρων απο μαλακο σιταρι, αναλογα με τη περιεκτκοτητα σε πιτυρο. Τα αλευρα που προερχονται απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr