Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Picture this: you are having a rough week at work. You are stressed, tired AND the humid heat is killing you. And then at the end of the week you can just[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 200γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας μας Λάδι Αλατοπίπερο 1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 1σκελ.σκόρδο λιωμένη 1κονσέρβα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μυστικό των Ιταλών για ακαταμάχητες μακαρονάδες αποκαλύφτηκε... μια μακαρονάδα με θαλασσινό άρωμα από παστό γαύρο ή σαρδέλα! Εύκολη 50 Λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html