Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 94 συνταγές
Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 φύλλο δάφνης φρέσκος βασιλικός και ρίγανη. Για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 6-8 μερίδες) 750 γρ. διάφορα λαχανικά φρέσκα ή κατεψυγμένα ( αρακάς, μπάμιες, καρότα, πιπεριές πράσινες και φλωρίνης, κολοκυθάκια,[...]
Πηγή: e-sofia.grΜακαρονάδα με μοσχάρι! Ο ορισμός του comfort food! Πραγματικά, είναι δύσκολο το συγκεκριμένο φαγητό να μην αρέσει σε κάποιον... Ο συνδυασμός είναι πολύ γνωστός[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 1 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 φακελάκια πουρέ πατάτας MAGGI 1κ.σ μαργαρίνη 4κ.σ ελαιόλαδο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες 2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦτιάξτε χορταστική και εύκολη σαλάτα με απλά υλικά για όλη την οικογένεια Υλικά για 2-4 άτομα 1 κονσέρβα τόνο 1 κούπα ζυμαρικά πέννες 2 ντομάτες 1/2 κονσέρβα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1.200 γραμμ. πατάτες 500 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη (εναλλακτικά κολοκυθάκια και καρότα) 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 250 γραμμ. φέτα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: λάχανο ψιλοκομμένο πιπεριές ψιλοκομμένες σπανάκι ψιλοκομμένο άνηθο ψιλοκομμένο μαιντανό ψιλοκομμένο ρόκα ψιλοκομμένη μαρούλι ψιλοκομμένο [...]
Πηγή: greekcook.grΜια νόστιμη και δροσερή σαλάτα για όσους τρώνε θαλασσινά. Τι χρειαζόμαστε: Για το dressing : 1/4 κ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμη συνταγή, πάρα πολύ υγιεινή και ωφέλιμη. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. ζυμαρικά (κατά προτίμηση μακαρόνια χοντρά) 2 μελιτζάνες 3 κολοκυθάκια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια συνταγή που έφτιαξα μόνη μου..και την θαυμάζω..! Περιλαμβάνει σολομό και μπαχαρικα! Ελπίζω να σας ενδιαφέρει, γιατι είμαι μολις 16 χρονών και έχω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο και εύγευστο, το χταπόδι δεν έχει πολλές θερμίδες και είναι φτωχό σε χοληστερίνη. Είναι λίγο βαρύ βέβαια, ανάλογα με τον τρόπο που θα μαγειρευτεί ~[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr