Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη προσθέτοντας ένα-ένα τα αυγά έως ότου γίνει το μείγμα αφράτο. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι, τα αμύγδαλα, την κανέλα και ανακατεύουμε[...]
Από τον Στέλιο Παρλιάρο!!!! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά ζύμης: 300 γρ. αλεύρι μαλακό 200 γρ. βούτυρο 1 αυγό 100 γρ. ζάχαρη άχνη Υλικά γέμισης: 125 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Στέλιου Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. αλεύρι 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη 5 αυγά 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό το Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: 225 γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 110 γρ. ζάχαρη 3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 30 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγη αυτη ειναι του Σ. Παρλιαρου και ειναι πανευκολο και πολυ νόστιμο γλυκάκι. Υλικά 1 φυλλο σφολιάτα 3 μηλα 50 γρ.καστανή ζάχαρη Λιγη κανέλλα Καρυδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΌλα τα γλυκά που έχουν λεμονόκρεμα με ενθουσιάζουν, οπωσδήποτε όμως συνεχίζω να έχω αδυναμία στα σοκολατένια. Ιδιαίτερα αμα γίνονται εύκολα και συνδιάζονται[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ συνταγή είναι από την εκπομπή του Παρλιάρου «Γλυκές αλχημείες» στις 20-3-10. Ουσιαστικά η βάση είναι ένα κέικ νηστίσιμο, στο οποίο επάνω μπαίνει η κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για τη βάαση: Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ανακατεύουμε με τα αμύγδαλα και το βούτυρο και τα πιέζουμε μέσα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΑΜΈΛΑΣ Xτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ THN ΤΟΥΡΤΑ Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Μαλακώνουμε το φρέσκο τυρί κρέμα στο μίξερ. Λιώνουμε τη μαλακή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια το σιρόπι, βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τον χυμό λεμόνι για 1 λεπτό και αφήνουμε να κρυώσει. Ξεμπλέκουμε το καταΐφι και το κόβουμε με ένα μαχαίρι σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Για τη βάση ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Αυτό το γλυκό μου θυμίζει Βενετιά!!! Δοκιμάστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!!! Υλικά 1 πακέτο σαβουαγιαρ μπισκότα 4 αυγά φρέσκα χωρισμένα ασπράδι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε σταδιακά τη κρέμα γάλακτος και το αλεύρι ανακατεύοντας.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο σε σκόνη μαζί με την ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο τεμαχισμένο και το μείγμα αμυγδάλου άχνης μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠιπεράτο παϊδάκι με γλάσο ροδιού. Παίρνουμε ένα αρνίσιο παϊδάκι, το αλατίζουμε και το τυλίγουμε με ένα στρώμα από διάφορα χοντροσπασμένα πιπέρια. Το πιέζουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami