Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 225 συνταγές
Είναι μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Το έφτιαξα το κεκάκι και πολύ μου άρεσε. Υλικά: 300γρ. βούτυρο 300γρ. ζάχαρη 6 αυγά, χωρισμένοι οι κρόκοι από τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΤΟΥΡΤΑ Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 10 εκ. Βουτυρώνουμε και τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί κομμένο στη διάμετρο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαταπληκτική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, εύκολη και πεντανόστιμη! Καθόλου λιγωτική! Τι χρειαζόμαστε: 220 γρ. μπισκότα digestive 110 γρ. βούτυρο αγελάδος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΖυμώνουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο σε κομμένο σε μικρούς κύβους και το αβγό. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε ένα δίσκο διαμέτρου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Την στρώνουμε μέχρι να φτάσει τους 28οC. Γεμίζουμε τη φόρμα με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα σας!! Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσω με γλυκιά συνταγή από Δευτέρα! Ναι, έτσι σκόπευα να ξεκινήσω τον νέο κύκλο συνταγών στο ανανεωμένο Tante Kiki![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟκ, θα έχετε δίκιο να παραπονιέστε για τα τόσα γλυκά που έχω ανεβάσει τελευταία. Όμως αν σας έγραφα για τα τέλεια βραστά κολοκυθάκια δεν θα είχα και πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.eu...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυνταγή του Παρλιάρου ίσον σίγουρη επιτυχία! Η συγκεκριμένη όμως μου τράβηξε την προσοχή κυρίως γιατί δεν περιέχει καθόλου λάδι ή βούτυρο! Υλικά για 20[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤο είπα ξανά πως το ταχίνι δεν είναι από εκείνα που αγαπώ..γενικά δεν το χρησιμοποιώ,παρά μόνο αν βρω κάποια συνταγή που μου κάνει κλικ... Μια από αυτές είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠαραδοσιακό κανταΐφι με γέμιση τυριού εύκολο που προέρχεται από την Τουρκία αλλά και τον αραβικό κόσμο !!! Υλικά 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (450-500 γρ.) 150 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr