γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | μπλακ φορεστ βεφα | τουρτα black forest βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μυζηθρα σουσαμελαιο αυγο αλευρι

Βρέθηκαν 109 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Δαμάσκηνα με σοκολάτα

Μια υπέροχη γιορτινή συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: 30 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια (μεγάλα και μαλακά) 60 γρ. κρέμα γάλακτος 170 γρ. σοκολάτα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ Ανακατεύουμε πολύ καλά το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τα cranberries. Ξαίνουμε -απλώνουμε με τα δάκτυλα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τσιζ Κέικ Ελληνικό

Μια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ρόφημα σοκολάτας

Πραγματικό ρόφημα σοκολάτας για τα κρύα βράδια του χειμώνα μπροστά στο τζάκι...ή μπροστά στο καλοριφέρ...Καλή παρέα να υπάρχει...Από βιβλίο του Στέλιου[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κέϊκ με γλάσσο λεμόνι - Στέλιος Παρλιάρος

Γευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε απλό κέικ με γλάσσο απο λεμόνι.Είναι συνταγή για εργένηδες,[...]

Σοκολατένια Καλαμάκια απο τον Στέλιο Παρλιάρο

Σοκολατένια καλαμάκια απο τον αγαπημένο Στέλιο Παρλιάρο για να διακοσμείτε διάφορα γλυκά. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. κουβερτούρα 70% ή 50% φύλλο χρυσού καλαμάκια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πασχαλινό Γλυκό με Γεμιστά Μπισκότα

Εκτέλεση: Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά. Το ανακατεύουμε με την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη κουβερτούρα που[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το λιώνουμε σε μία κατσαρόλα. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για μισή[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Μους φράουλας 2

Μια εύκολη και δροσερή μους από την εκπομπή του Παρλιάρου 10-4-10 Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φράουλες 100 γρ ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνα 15 γρ 250 γρ κρέμα γαλακτος[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σφολιάτα με μήλα

Η συνταγη αυτη ειναι του Σ. Παρλιαρου και ειναι πανευκολο και πολυ νόστιμο γλυκάκι. Υλικά 1 φυλλο σφολιάτα 3 μηλα 50 γρ.καστανή ζάχαρη Λιγη κανέλλα Καρυδι[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Creme brulee με κακάο

Είναι από το βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου "Σοκολάτα". Τι χρειαζόμαστε: 375 γραμμ. κρέμα γάλακτος 260 γραμμ. ζάχαρη 5 κρόκοι 50 γραμμ. κακάο κοσκινισμένο 125[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΚΙΟΥΝΕΦΕ

Για το σιρόπι, βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τον χυμό λεμόνι για 1 λεπτό και αφήνουμε να κρυώσει. Ξεμπλέκουμε το καταΐφι και το κόβουμε με ένα μαχαίρι σε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Νηστίσιμα Σοκολατάκια

Συνταγή Στέλιου Παρλιάρου. Μοιάζουν με τρουφάκια και είναι εξίσου πεντανόστιμα και είναι και νηστίσιμα!!! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. ταχίνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ THN ΤΟΥΡΤΑ Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Μαλακώνουμε το φρέσκο τυρί κρέμα στο μίξερ. Λιώνουμε τη μαλακή[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Παγωτό φράουλα από τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά - 300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες - 150 γρ. ζάχαρη - 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]

Πηγή: lovecook.gr
ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κέικ με γιαούρτι και άρωμα λεμονιού

Ο συγκεκριμένος είναι ο κορυφαίος στο είδος του, τουλάχιστον στην χώρα μας! Μιας και μας φέρανε μυρωδάτα λεμόνια λοιπόν, δεν γινόταν να μην δοκιμάσουμε το[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE ΜΕ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ[...]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού. Τεμαχίζουμε τη λευκή σοκολάτα. Πριν πάρουν βράση[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΦΕΪΓ Απλώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στις λαμαρίνες του φούρνου. Τρυπάμε τις σφολιάτες με ένα πιρούνι.[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το ρύζι. Με ένα μυτερό μαχαίρι σχίζουμε τα κλωναράκια βανίλιας και αδειάζουμε τους σπόρους μέσα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το χαλβά σε κύβους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μήλα, το χαλβά, τα καρύδια,[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κορμός απο πουράκια Caprice - Στ. Παρλιάρος

Γευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία κορμού[...]

Φράουλα γρήγορη μαρμελάδα

Στο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Κομπόστα μήλο

Μοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Cheesecake με Καταϊφι

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε πολύ καλά το τυρί με την άχνη και τις σταφίδες.  Ξάνουμε πολύ καλά το καταϊφι και το ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Σε ένα ταψί 26[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΟ: Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Τρίβουμε τα μελομακάρονα με το χέρι και τα ανακατεύουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Παρλιάρος: Γαλακτομπούρεκο 1ο μέρος.flv

Γαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV

Παγωτό με καφέ εσπρέσσο

Aπό το Στέλιο Παρλιάρο... Φοβερό! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. γάλα 300 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100 γρ. ζάχαρη άχνη 5 δόσεις ζεστό εσπρέσο Σ' ένα μεγάλο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Στρούντελ

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα μήλα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του φύλλου κρούστας. Λιώνουμε το βούτυρο (προσοχή δεν το καίμε ) και μ’ ένα πινέλο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κρέμα μήλου

Λαχταριστή κρέμα με άρωμα μήλου και κανέλας. Την συνταγή ανακάλυψα στις Γλυκές Ιστορίες του Παρλιάρου και ήταν αυτή που μου έκανε το μεγαλύτερο κλικ. Έχω[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy