Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 148 συνταγές
Για την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ THN ΤΟΥΡΤΑ Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Μαλακώνουμε το φρέσκο τυρί κρέμα στο μίξερ. Λιώνουμε τη μαλακή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΤΑΝ Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους, τα αυγά, την άχνη και τον χυμό λεμονιού. Ζεσταίνουμε την κρέμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπλή συνταγή με πολύ σωστά δοσμένα υλικά. Είναι του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο άσπρο τριμμένο 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο Για την κρέμα: 600 γρ. κρέμα τυρί 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε απλό κέικ με γλάσσο απο λεμόνι.Είναι συνταγή για εργένηδες,[...]
Πραγματικό ρόφημα σοκολάτας για τα κρύα βράδια του χειμώνα μπροστά στο τζάκι...ή μπροστά στο καλοριφέρ...Καλή παρέα να υπάρχει...Από βιβλίο του Στέλιου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά. Το ανακατεύουμε με την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη κουβερτούρα που[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το λιώνουμε σε μία κατσαρόλα. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για μισή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Τα βασικά … Υλικά 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι αβγών 40 γρ. κορν φλάουρ 1 κλωναράκι βανίλια 150 γρ[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ πολύ καλά τους ξηρούς καρπούς μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το ξύσμα και την κανέλα. Αδειάζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Αυτό το γλυκό μου θυμίζει Βενετιά!!! Δοκιμάστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!!! Υλικά 1 πακέτο σαβουαγιαρ μπισκότα 4 αυγά φρέσκα χωρισμένα ασπράδι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕκτέλεση για τη βάαση: Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ανακατεύουμε με τα αμύγδαλα και το βούτυρο και τα πιέζουμε μέσα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι. [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ: Πλένουμε τα λεμόνια και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου έως ότου μαλακώσουν. Όταν κρυώσουν τα τεμαχίζουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά - 300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες - 150 γρ. ζάχαρη - 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]
Πηγή: lovecook.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ συγκεκριμένος είναι ο κορυφαίος στο είδος του, τουλάχιστον στην χώρα μας! Μιας και μας φέρανε μυρωδάτα λεμόνια λοιπόν, δεν γινόταν να μην δοκιμάσουμε το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΦΕΪΓ Απλώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στις λαμαρίνες του φούρνου. Τρυπάμε τις σφολιάτες με ένα πιρούνι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MARSHMALLOWS: Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη, μέχρι τους 130οC. Χτυπάμε τα ασπράδια σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία κορμού[...]
Μια συνταγή από το Στέλιο Παρλιάρο!! Μπισκότα με άρωμα από τσάι του βουνού!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη μαρέγκα: 50 γρ. ζάχαρη 2 ασπράδια αυγών Για τα μπισκότα:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΟ: Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Τρίβουμε τα μελομακάρονα με το χέρι και τα ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε λίγο κρύο γάλα στο κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε στο υπόλοιπο γάλα. Αδειάζουμε σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα μήλα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του φύλλου κρούστας. Λιώνουμε το βούτυρο (προσοχή δεν το καίμε ) και μ’ ένα πινέλο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε στο μίξερ τα 50 γρ. βούτυρο, το αμύγδαλο σκόνη και την άχνη έως ότου το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr