Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 227 συνταγές
Γευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία κορμού[...]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό έως ότου η θερμοκρασία φτάσει τους 115ºC. Σε αυτό το στάδιο χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγκα και συνεχίζουμε να βράζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MARSHMALLOWS: Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη, μέχρι τους 130οC. Χτυπάμε τα ασπράδια σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα από τη φλούδα και τα κουκούτσια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα μήλα κομμένα σε μικρά κομμάτια με λίγο νερό για να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε σταδιακά τη κρέμα γάλακτος και το αλεύρι ανακατεύοντας.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα μήλα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του φύλλου κρούστας. Λιώνουμε το βούτυρο (προσοχή δεν το καίμε ) και μ’ ένα πινέλο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο. Πολτοποιούμε τα βρασμένα μήλα. Ανακατεύουμε τα αυγά, το μέλι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grPin It Μια διαφορετική πρόταση για το γλυκό των Χριστουγέννων και όχι μόνο!!! Υλικά: 200 γρ.βούτυρο πρόβειο 80 γρ. ζάχαρη αχνή 100 γρ καβουρδισμένα αμύγδαλα[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο σε σκόνη μαζί με την ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο τεμαχισμένο και το μείγμα αμυγδάλου άχνης μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια. Πολτοποιούμε το τζΊντζερ. Βάζουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠανακότα με σοκοπάστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ: Αλέθουμε τα φουντούκια σε σκόνη. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τα 350 γραμμάρια ζάχαρη και τη σκόνη φουντουκιού έως ότου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr