Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
1 πακέτο σαβουαγιάρ ή 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ ή 1 πακέτο μπισκότα Μιράντα γάλα για να βουτήξουμε τα μπισκότα 300 γρ. ρικότα (ιταλικό τυρί) ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για 12 μικρά μπολάκια 12 μπισκότα σαβαγιάρ (boudoirs) Για τη mousse βανίλια 450 γρ. παχύρευστο γάλα καρύδας απο 2 κονσέρβες (μόνο το παχύρευστο μέρος)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Για την κρέμα τεμαχίζουμε πρώτα τη σοκολάτα. Τη λιώνουμε μαζί με το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε τo γάλα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το limoncello. Βουτάμε στο χλιαρό γάλα ένα ένα τα σαβουαγιάρ για πολύ λίγο. Τα στρώνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΒανίλια - σοκολάτα - καφές ...ο απόλυτος συνδυασμός Καλησπέρα! Νάμαστε, λοιπόν, στον Οκτώβρη!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... κι εμείς τρέχουμε ολοταχώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, τη ζάχαρη και τις σταγόνες λεμονιού. Τα χτυπάμε για 5 λεπτά. Με μία παλέτα καλύπτουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση Κτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι και την άχνη στο μίξερ σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης (αφού τα μαλακώσουμε σε κρύο νερό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΑΡΛΟΤ Ρίχνουμε λίγη από τη ζάχαρη στους κρόκους και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ασπρίσουν. Χτυπάμε το ασπράδι με τη ζάχαρη σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ: Ετοιμάζουμε τρεις δόσεις δυνατό καφέ εσπρέσο. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και ρίχνουμε μέσα τον καφέ. Για την κρέμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κυδώνια. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και ρίχνουμε τη ζάχαρη, την κανέλα και ένα κλωναράκι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Αυτό το γλυκό μου θυμίζει Βενετιά!!! Δοκιμάστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!!! Υλικά 1 πακέτο σαβουαγιαρ μπισκότα 4 αυγά φρέσκα χωρισμένα ασπράδι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το μέλι και τους σπόρους από ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΒράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 2 λεπτά και αποσύρουμε. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το κονιάκ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε πάνω από την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr