Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά συνταγής 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ποτήρι φρέσκο γάλα περίπου 100ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. φέτα 300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα φρέσκα κολοκυθάκια είναι αυτή την εποχή στα καλύτερά τους! Και εμείς αναζητούμε διαφορετικές συνταγές για να τα απολαύσεις! Μια τάρτα απλή, χωρίς περίεργη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Πάει και τέλειωσε... φέτος με έπιασε το καλοκαίρι για τα καλά!!! Όχι μη φανταστείτε ότι κάθομαι όλη την ημέρα χωρίς να έχω κάτι να κάνω (μεταξύ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη ζύμη 150-170 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη 1 αβγό 1-2 σφηνάκια νερό (περίπου) Για τη γέμιση 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΥλικά για στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: 1 δόση ζύμη για τάρτα (3οο γρ. αλεύρι, 15ο γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο, 1 αβγό ή 1 κρόκο αβγού, 1 κ.σ. ζάχαρη, 1 κ.γλ. αλάτι,[...]
Πηγή: easykuzina.gr