τυροκαυτερη συνταγη με ανθοτυρο | ψαρονεφρι με πιπεριες ακης | κολοκυθοπιτα σιμιγδάλι γλυκια | Αφρατα κεφτεδακια με φρυγανια | ρυζι γιαμπουφε | πορτοκαλοπιτα αργυρως με σιμιγδαλι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μεντα κανελα κρεμα γαλακτος

Βρέθηκαν 44 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Φλούδες πορτοκαλιού: ζαχαρωμένες και με σοκολάτα

500 γρ. φλούδες πορτοκαλιού (πάντα τις ζυγίζουμε στεγνές, πριν ξεκινήσουμε το ξεπίκρισμα) Για να τις ζαχαρώσουμε 600 γρ. ζάχαρη για το σιρόπι + επιπλέον για[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Red velvet cake

330 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο ακόμη για τα ταψιά 15 γρ. κακάο 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 200 - 240 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζεστή σοκολάτα γάλακτος

480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο 30 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55%[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρέμα τόνου

100 γρ. τόνος σε νερό 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 130 γρ. έτοιμη πάστα ελιάς χυμός από 1/2 λεμόνι Διαδικασία Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ ή στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τέλεια τάρτα με κανταΐφι, πράσα και δαμάσκηνα

250 γρ. ζύμη κανταΐφι (μισό πακέτο - διατηρούμε το υπόλοιπο στην κατάψυξη, καλά σκεπασμένο) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο+1 κουτ. σούπας για το άλειμμα του ταψιού[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τάρτα λάιμ με πούδρα αμυγδάλου και μαρέγκα

Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη λευκή 90 γρ. βούτυρο 90 γρ. πούδρα αμυγδάλου (αμύγδαλο τριμμένο στο μπλέντερ) ξύσμα από 2 λάιμ 1[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαρμελάδα πεπόνι αχλάδι

Για την 1η μέρα 1 κιλό αχλάδια, καθαρισμένα 1 κιλό πεπόνι, καθαρισμένο 1.200 γρ. ζάχαρη 2 λεμόνια, το χυμό τους Για την 2η μέρα 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Orange Chocolate

20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Οι τέλειες «δίπλες» της μαμάς της Μαρίας

4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι, για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών (κατά προτίμηση βιολογικών) 100 ml φρέσκο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Chocolate martini

50 ml λικέρ crème de cacao, το σκούρο 60 ml βότκα Διαδικασία Γεμίζουμε με μεγάλα παγάκια ένα σέικερ, προσθέτουμε τα ποτά και χτυπάμε δυνατά και γρήγορα.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Crumble με μπανάνες

4 μέτριες ώριμες μπανάνες ή 3 μεγάλες 1/2 φλιτζ. τσαγιού χυμός λεμονιού 2 κουτ. σούπας ζάχαρη, κατά προτίμηση καστανή 6 μπισκότα τύπου Digestive 2 κουτ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Shrikhand - Ινδικό επιδόρπιο γιαουρτιού

4 - 5 ίνες σαφράν 3 κάψουλες καρδάμωμου (κακουλέ) 280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 40 γρ. ζάχαρη λίγα αμύγδαλα φιλέ για το γαρνίρισμα Διαδικασία Απλώνουμε τα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Cupcakes με επικάλυψη τυριού

250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 100 γρ. αμύγδαλα, αλεσμένα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπισκότα αμυγδάλου γεμιστά με μαρμελάδα βερύκοκο

250 γρ. βούτυρο 120 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο αυγού 15 ml κονιάκ 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 1 λεμόνι 100 γρ. αμύγδαλα 370 γρ. αλεύρι μαρμέλαδα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μους λεμόνι

3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 120 γρ. ζάχαρη 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια ακέρωτα και κατά προτίμηση βιολογικά 300 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαλακά μπισκότα σοκολάτας

50 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μηλόπιτα με αμύγδαλα και τζίντζερ

Για τα καραμελωμένα μήλα 3 μήλα (κατά προτίμηση στάρκιν) 30 γρ. βούτυρο αγελάδος 50 γρ. ζάχαρη καστανή ανοιχτή, κρυσταλλική 1/4 κουτ. γλυκού γαρίφαλο, σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πολίτικη βασιλόπιτα

100 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε κύβους 50 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. νερό 40 γρ. μαγιά νωπή ή 16 γρ. ξερή (2 φακελάκια) 3[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσουρέκι πολίτικο βήµα-βήµα

40 γρ. νωπή µαγιά 190 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες + 40 γρ. επιπλέον, χλιαρό 2 αυγά, κατά προτίµηση βιολογικά + 1 επιπλέον, για επάλειψη 125 γρ. βούτυρο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Cheesecake ψητό με λεμόνι

Για τη βάση 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο στο μπρίκι ξύσμα από 1/2 λεμόνι (ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό) Για τη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μωσαϊκό με κουραμπιέδες

4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 500 γρ. βούτυρο αγελάδος (σε θερμοκρασία δωματίου) 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κακάο 100 γρ. κονιάκ 500 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Νηστήσιμη σοκολατόπιτα με αχλάδια

150 γρ. ταχίνι 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 γρ. μαύρο ρούμι ή κονιάκ 50 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γιαουρτοποτό (smoothie) με μαρμελάδα βερίκοκο

150 γιαούρτι αγελαδινό, της αρεσκείας μας 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα βερίκοκο (με ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ό,τι μας αρέσει) 1/8 (στη μύτη) κουτ. γλυκού σκόνη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπράουνις με μερέντα

170 γρ. βούτυρο αγελάδος 120 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά 150 γρ. έτοιμο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας τύπου μερέντα 100 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κυδώνια (vongole) με σάλτσα μουστάρδας

1 κιλό κυδώνια, πολύ καλά πλυμένα* 1/2 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1/4 φλιζ. τσαγιού μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι, κομμένο[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy