Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Για 6-8 άτομα 1 1/4 κούπα αμύγδαλα 8 ασπράδια αβγών 1 κούπα ζάχαρη 1/2 κούπα αλεύρι Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής 6 κουταλιές της σούπας κοφτές, αλεύρι 2[...]
Πηγή: sidagi.grΑύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι 5 αυγά 50 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: 500 γρ. γάλα φρέσκο 500 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ: 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 30 γρ. κακάο 6 ασπράδια αυγών 30 γρ. ζάχαρη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 300 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓιορτάσαμε και τα 7α γενέθλια! Το φετινό μας θέμα "ποδόσφαιρο". Στολίσαμε τον κήπο , φτιάξαμε σουπλά από γήπεδο ποδοσφαίρου και διακοσμήσαμε τα μικρά[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠάρτυ Nerf φέτος! Και η τούρτα μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη απο ενα γιλέκο nerf! Υλικά για το κέικ 4 αυγά 100 γρ βούτυρο αγελάδος 50 ml ελαιόλαδο 150 γρ[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤα πορτοκάλια, αν ο Ηρακλής δεν είχε ταξιδέψει ως τα πέρατα της Γης για τα επονομαζόμενα «μήλα των Εσπερίδων», θα μας ήταν άγνωστα. Τα δέντρα με[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Μικρά, αφράτα, νόστιμα με την επίγευση του ταχινιού, νηστίσιμα με μαργαρίνη ή αρτύσιμα με βούτυρο, μας συνοδεύουν στον καφέ για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΑύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα τί καλημέρα δηλαδή ...ξεκίνησα πρωί να γράφω τούτη τη συνταγή κι έφτασε μεσημέρι...! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες και να ξεκουραστήκατε ή να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤούρτα καραμέλα, με βάση από μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας, με μια μους καραμέλα, και μια κρέμα πραλίνα φουντουκιού. Τέλος με επικάλυψη γλάσου καραμέλας. Ένας[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια τσέρκι 24 εκ. 14-16 μομμάτια Για την βάση μπισκότου: 20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρμ. μπισκότα γεμιστά, τριμμένα καλά σε σκόνη 30 γρμ. αμύγδαλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια υπέροχη εύκολη και γρήγορη σοκολατένια τάρτα που θά λατρεψετε εσείς, τα παιδάκια και οι καλεσμένοι σας! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr9 Απρ 2014 Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. αλεύρι Για την κρέμα : 400 ml γάλα 100 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookcool.grΜια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες. Εμπνευσμένη από τη συνταγή του Γάλλου Chef Martin Diez "Τούρτα με μύρτιλλα". Η συνταγή είναι[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΟ μαστρο-Στέλιος (Παρλιάρος) μας φέρνει από το... "μέλλον" το πιο σοκολατένιο γλυκό που φάγατε ποτέ. Τι χρειαζόμαστε: Για το Μπισκότο 125 γρ αμύγδαλα λευκά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πρωτότυπη και μοναδική συνταγή για μηλόπιτα με βάση από κανταΐφι, και για επικάλυψη, υπέροχο κράμπλ αμυγδάλου. Με μήλα, αχλάδια, σταφίδες, φρέσκο τζίντζερ,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr150 γρ ελαιόλαδο 50 γρ κακάο κοσκινισμένο 125 γρ βραστό νερό 1 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου (υγρή εσάνς αμυγδάλου) 150 γρ αμυγδαλόσκονη (αλεύρι αμυγδάλου) 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦέτος για το 2015, σας έφτιαξα άλλη μια βασιλόπιτα. Βασιλόπιτα joconde, (γιοκόντ), μια αλλιώτικη... βασιλόπιτα, για αλλιώτικα... γούστα. Με αφράτο μπισκουί[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το αυγό, το βούτυρο και το αλεύρι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝ: 175γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη 75 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40γρ. λευκό ξηρό κρασί 2 ασπράδια αυγών 10γρ. μέλι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com