Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Έχετε ακούσει για τη ζάχαρη καρύδας; Εγώ δεν είχα ακούσει, μέχρι πριν λίγους μήνες. Μου έκανε εντύπωση και θέλησα να τη δοκιμάσω. Η γεύση της, όπως και το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ κλασική κρέμα με την τραγανή επικάλυψη καραμέλας δανείζεται από το άρωμα και τη γεύση του μήλου και γίνεται crème brulee με μήλο και κανέλα. Εύκολη 1 Ώρα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜου αρέσει το φθινόπωρο, μου αρέσει πολύ! Και μη σας πω ότι μου αρέσει ο χειμώνας ακόμα καλύτερα. Μόλις φύγει ο Αύγουστος βαριέμαι πολύ τη ζέστη, περιμένω πως[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜου αρέσει το φθινόπωρο, μου αρέσει πολύ! Και μη σας πω ότι μου αρέσει ο χειμώνας ακόμα καλύτερα. Μόλις φύγει ο Αύγουστος βαριέμαι πολύ τη ζέστη, περιμένω πως[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΛευκή Μαρμελάδα ...γιατί απλά, κανένα από τα υλικά που μπήκαν στην κατσαρόλα μας τούτη τη φορά δεν είχε χρώμα έντονο: κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια, ροδί ή κάτι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες κάνει αρκετό κρύο και η βροχή έρχεται και φεύγει τόσο άξαφνα που γίνεσαι μούσκεμα πριν καν προλάβεις ν’ ανοίξεις ομπρέλα. Κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (για 10-12 κομμάτια) Για τη ζύμη 250 γρ. ταχίνι 280 ml νερό 560 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.κ. μπέικιν πάουντερ 1½ κ.σ. ζάχαρη Για τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι ναι, έπειτα από τέσσερα χρόνια που ζούμε στην Ολλανδία, πάρθηκε η απόφαση. Εγώ κι ο Σ ξεκινήσαμε μαθήματα ολλανδικών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό μιλάγαμε με την Πηνελόπη για αυτή την τάρτα κι είχα δώσει υπόσχεση ανάρτησης. Ήρθε λοιπόν η ώρα της. Την ιδέα αυτής της τάρτας την έχω πάρει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΆλλη συνταγή είχα κατά νου να βάλω και άλλη βάζω. Επειδή όμως μερικές-μερικές που είδαν τη φωτό της συνταγής στο φβ, είναι σε ... ενδιαφέρουσα κατάσταση και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜέρες τώρα ήθελα να κάνω μια μηλόπιτα διαφορετική. Εύκολη, γρήγορη, ευέλικτη. Πάνω εκεί που λέω δεν θα κάνω τίποτα για να μην τρώμε, να που μου έρχεται και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr«Οh la la, quelle délice» θα έλεγαν οι Γάλλοι! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 170 γρ. βούτυρο ανάλατο παγωμένο και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr..τραπεζι γιορτης..της δικης μου γιορτης και του πατερα μου.. στελλα και στελιος.. σαν Βορειοι λοιπον..(ασχετα εαν η καταγωγη ειναι απο Κρητη.. οταν λεμε πως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΧάριν των πειραματισμών μου σήμερα έγινε μια πολύ εύκολη μαρμελάδα με μήλα και κακάο!! Τώρα μη με ρωτήσετε πως είναι εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜερικές φορές, δεν μας πιάνουν κάτι λιγούρες για ένα γλυκάκι; Ας μην καταλήξουμε πάλι στις σοκολάτες. Να φτιάξουμε στα γρήγορα τηγανίτες με την υπέροχη γεύση[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr113 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. αλεύρι φαρίν απ 1 πρέζα αλάτι 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά μεγάλα 1 κ.γ. baking powder 1 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr"Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό στο μύλο κι όλα γίνονται βαριά στου καιρού τη ζυγαριά" έλεγαν οι στίχοι από το υπέροχο τραγούδι του Ν.Γκάτσου με τον τίτλο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr4 ξινόμηλα 400γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 150 βουτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 70γρ ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι 2 κ.γ ζάχαρη 2 κ.σ γάλα κανελα ζάχαρη σιμιγδάλι 1[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 ποτήρι (νερού) σπορέλαιο 1/2 ποτήρι ( νερού) ξηρό λευκό κρασί 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 2 βανίλιες 500 gr φαρίνα ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 3 μέτρια προς μεγάλα μήλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣιγά μην κάτσω ήσυχη επειδή κάτι με ενοχλεί, μεταξύ μας βέβαια ελπίζω μην το μετανιώσω!! Και ψωμί έφτιαξα και φαγητό και μαρμελάδα ίσως αρχίσω κι ένα γλυκό[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας κακάο (χωρίς ζάχαρη) λίγο αλάτι 175 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το ποστ είναι τελείως εκτός εποχής. Το ξέρω. Παρόλα αυτά αισθάνομαι άσχημα να μην σας δώσω τελικά τη συνταγή που σας είχα υποσχεθεί, ειδικά μιας και το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΧωρίς γλυκό εγώ δεν κάνω, έτσι έφτιαξα αυτή την ελαφριά, βελούδινη, σχεδόν άγλυκη πανακότα που ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα! ΥΛΙΚΑ 450 γραμμάρια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΌταν ξεκίνησα να γράψω, πίστευα και καυχιόμουνα ότι είναι «ιθαγενής» ποικιλία αυτό το μυρωδάτο μαύρο σταφύλι που ωριμάζει αργά το φθινόπωρο. Παρά[...]
Πηγή: bostanistas.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.gr