Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Τα Pudding Brezel (πούτηνγκ-μπρέτσελ) είναι ένα αγαπημένο Γερμανικό γλυκό μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 300 γρ. Quark[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι καλές Απόκριες! Με το που ανοίγει το Τριώδιο, στην Κρήτη ξεκινά η εποχή της μυζηθρόπιτας. Όχι δηλαδή ότι τον υπόλοιπο χρόνο – όταν υπάρχει μυζήθρα-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grή νωπό αθότυρο (κατά τη χανιώτικη ονομασία....) Τι είναι σημαίνει λοιπόν παραδοσιακή κρητική κουζίνα; Διαβάστε τις απαντήσεις της κυρίας Καβρουλάκη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια βιαστικές ή αρχάριες ... Τα μυζηθροπιτάκια είναι ένα από τα επιδόρπια με τα οποία τελειώνει πολύ συχνά ένα γεύμα στην Κρήτη. Μαζί με μια ρακή που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ σημερινή ανάρτηση έχει μεγάλη εισαγωγή, γι αυτό όποιος βαριέται να διαβάσει, ας το δηλώσει από τώρα κι ας μπει αμέσως στο «ψητό» (εδώ … στο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤελικά είναι να μη σε «πάρει από κάτω»… Αν και στις μέρες μας αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!! Μαυρίζει η ψυχή και χάνεται κάθε[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓνωρίζω ότι έχουν ματώσει δαχτυλάκια στα πληκτρολόγια γι' αυτή τη συνταγή, αλλά θα μπω στον πειρασμό να γράψω μία πιο... κρητική παραλλαγή, που την κάνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαι φυσικά με ελαιόλαδο! Την ιδέα για το κέικ αυτό την πήρα από μια συνταγή από εγγλέζικο βιβλίο που έχω εδώ και χρόνια . Δεν είχε βέβαια θέση σε ένα blog[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι χρειαζόμαστε: 1 πακετο φυλλο κρουστας 600 γρ. φετα πικαντικη τριμμενη ή 300 γρ. φετα και 300 γρ. μυζηθρα αναλατη 5 αβγα 3 φλιτζ. τσαγιου γαλα 7 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚέικ μήλου διαίτης με λίγη ζάχαρη. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Τάρτες Γλυκά με φρούτα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Γερμανικές συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες . Το τραγανό φύλλο καταϊφιού σε συνδυασμό με την βελούδινη υφή της[...]
Πηγή: magiacook.grΚάθε χρόνο μόλις τελειώσουμε τον τρύγο του μελιού, φτιάχνω λουκουμάδες τους περιχύνω με μπόλικο φρέσκο μελάκι και τους απολαμβάνουμε για να γιορτάσουμε τη νέα[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η Μαγδαληνή ήταν η γιαγιά μου, η μητέρα της μαμάς μου. Αγαπημένο μου πρόσωπο που δεν πρόλαβα να το χαρώ καθώς σκοτώθηκε πρόωρα όταν εγώ[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr