Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 277 συνταγές
Καλοκαιρινό και πολύ δροσιστικό γλυκό: μπισκοτάκια βουτηγμένα σε κρέμα και ζελέ με άρωμα και γεύση λεμονιού. Υλικά : 24 μπισκότα πτι-μπέρ Για την κρέμα[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΥλικά Για την βάση 200 γρ. μπισκότα Digestive 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για την άσπρη κρέμα 400 γρ. τυρί κρέμα 350 ml. κρέμα γάλακτος 150 γρ.[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΔροσιστική απόλαυση με γεύση βανίλιας Υλικά 1 φύλλο ζελατίνη 1 λίτρο γάλα 250 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ζάχαρη δεξτρόζη ή ζαχαρίνη (ζάχαρη διαίτης) 35 γρ. άπαχο γάλα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα από τα πολλά πρόσωπα της πανακότας έχει γεύση Ανατολής. Προετοιμασία 50΄ Αναμονή 3 - 4 ώρες Ψήσιμο 20΄ Υλικά για 10 μερίδες Για τα φύλλα 200 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈχει υποβληθεί από dianeira Κυριακή, 08/03/15 ΥλικάΓια το παντεσπάνι2κσ κορν φλαουερ4κσ γάλα σε σκόνη2κσ γάλα6 ασπράδια1 κρόκο1 1/2 κγ baking powder6κσ[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιαουρτογλυκό ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Υλικά ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 750 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 10% λιπαρά 100 γραμμάρια μέλι ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΛΕ 2 φύλλα ζελατίνης (10 γραμμάρια)[...]
Πηγή: greekouzina.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grtortelina. Δίχρωμο παγωτό Υλικά 3 κρόκοι αυγών 150 γρ ζάχαρη 1 φακελάκι ζάχαρη βανίλια 1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλαουρ 250 γρ γάλα 10 -12 γρ ζελατίνης 50 γρ[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΈνα αγαπημένο, ξενόφερτο γλυκό που ντύνεται στα ελληνικά χρώματα και γίνεται εκπληκτικό σε όποια εκδοχή κι αν διαλέξουμε. Cheesecake greek style! Με λίγα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ Το τσιζ κεϊκ με βύσσινο είναι πλέον ενας κλασσικός συνδυασμός! Οταν είχα φτιάξει την υπέροχη μαρμελάδα βύσσινο/κεράσι ( εδώ ),[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 5 κ.σ. αλεύρι 2 κ.σ. κακάο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ Για την κρέμα 500 ml. γάλα 5 κ.σ. ζάχαρη 2 σακουλάκια[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΚαλή χρονιά να έχουμε και υγεία σε όλο τον κόσμο! Φέτος είπα να πρωτοτυπήσουμε και να φτιάξω μια βασιλόπιτα για τον άγιο ΒασίληΕ Είδα μια ιδέα από το βιβλίο[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΥλικά ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ μπισκότα τύπου digestive: 200 γρ. βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ανθότυρο ανάλατο: 250 γρ. αυγά: 2 κρόκοι και 1 ολόκληρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΔεν θα σας κουράσω με τις συνηθισμένες μου φλυαρίες αυτή τη φορά. Σας παρουσιάζω ευθύς αμέσως τους πρωταγωνιστές της Πασχαλινής περιόδου.. τα Τσουρέκια!! Η[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΤο blog αγαπά το άρωμα της βανίλιας αλλά εξίσου αγαπά και το άρωμα της μαστίχας και γενικώς όλα τα αρώματα...καθώς δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έχω στο πιάτο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕντάξει, το ξέρω, λέω και ξελέω.... Είπα όχι άλλο γλυκό σύντομα, και πάλι γλυκό έκανα. Αλλά. Υπάρχει αλλά (όχι που δεν θα υπήρχε...). Το γλυκό αυτό έπρεπε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά (8) : 450 γρ. Μακεδόνικο Χαλβά 400 γρ. σαβουαγιάρ (περίπου) 8 κρόκους και 3 ασπράδια 1/2 ποτήρι (του νερού) ρούμι ή κρασί μαυροδάφνη 1 φύλλο[...]
Πηγή: yumyum.grΟ καιρός πέρασε γρήγορα... Η τελευταία μέρα του διαγωνισμού της Parmigiano Reggiano έφτασε! Τελικά κατάφερα να ετοιμάσω 5 συνταγές για να λάβω μέρος στον[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΦΟΝΤΑΝ ΖΑΧΑΡΗΣ Το φοντάν ζάχαρης, στην ουσία είναι αυτό που όλοι μας ξέρουμε σαν βανίλια υποβρύχιο. Αποτελεί μια βασική συνταγή της ζαχαροπλαστικής και το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr