Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 156 συνταγές
Καλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΤΑΝ Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους, τα αυγά, την άχνη και τον χυμό λεμονιού. Ζεσταίνουμε την κρέμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤΖΑ!! Με χασατε το ξέρω, αλλά για εναν μηνα ακόμη, θα βρίσκομαι σε μια δυσκολη φάση αφού αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο εξωτερικό... Οταν με το καλό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Λιώνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το μπέικιν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Τοποθετούμε σε μεταλλικό σκεύος τους κρόκους με τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε με το σύρμα και τοποθετούμε το μπολ πάνω σε μία κατσαρόλα με νερό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο και το μαλακώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο μίξερ χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚοίταζα προχθές το λαχταριστό παγωτό που έφτιαξε η Λία με τις φράουλες και σκεφτόμουν να το φτιαξω. Θεώρησα όμως κριμα να παω να αγορασω φραουλες και να αφήσω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το λιώνουμε σε μία κατσαρόλα. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για μισή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 1 πακέτο σφολιάτα 125 γρ. βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη άχνη 125 γρ. αμύγδαλα αναποφλοίωτα 2 μεγάλα αυγά 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ρούμι μαύρο ξύσμα από ένα λεμόνι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Αλέθουμε crackers. Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων και το ρίχνουμε πάνω στα τριμμένα crackers. Προσθέτουμε την καστανή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΘα φανταζοσασταν οτι αυτη η τούρτα ειναι πανευκολή να γίνει και μάλιστα είναι απλό μπισκοτογλυκό; Δείτε τη καταπληκτική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Υλικά:[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού. Τεμαχίζουμε τη λευκή σοκολάτα. Πριν πάρουν βράση[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕίπα να σας γλυκάνω με ένα γλυκάκι που έφτιαξα το Σ/Κ. Το Μιλφέιγ είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά αλλά πάντα το εύρισκα λίγο δύσκολο με αποτέλεσμα να μην το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣερβίρετέ την με το ψωμί αλλά και πλάι σε ώριμα κίτρινα τυριά όπως ένα τσάτνεϊ ή ένα πατέ φρούτων. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 1600 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΞεχάστε τη νηστεία,ξεχάστε και τις θερμίδες... Είναι μηλόπιτα φουλ βουτυράτη και φουλ αμαρτωλή για όποιον το παλεύει με τη χοληστερίνη(ονόματα μη λέμε...)[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr4 Συνταγές για τα πιο νόστιμα μελομακάρονα και tips για εγγυημένη επιτυχία! Γεμιστά μελομακάρονα Υλικά συνταγής Για τη γέμιση 200 γραµµ. χοντροκομμένα καρύδια[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα ωραίο, χειμωνιάτικο γλυκό κουταλιού που μπορείτε να κεράσετε μόνο του ή μαζί με ένα κέικ ή ένα τσίζκεϊκ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 500 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΌλα τα γλυκά που έχουν λεμονόκρεμα με ενθουσιάζουν, οπωσδήποτε όμως συνεχίζω να έχω αδυναμία στα σοκολατένια. Ιδιαίτερα αμα γίνονται εύκολα και συνδιάζονται[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr